Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Drivhus

Skal du bygge drivhus i hagen din? I så fall kan du finne et stort utvalg drivhus av høy kvalitet hos oss på Willab Garden, uansett om du ønsker et lite eller et stort. Med vår lange erfaring innen veksthus og hagestuer for nordiske forhold gir vi deg riktig veiledning. Vi lager drivhus for deg som verdsetter godt design, smarte funksjoner og stor valgfrihet. Et drivhus fra Willab Garden vil spre glede i hagen din i mange år fremover.

Drivhus på mur

Alle våre drivhus

Se alle våre drivhusmodeller her

Til produktene
Drivhus på mur.

20% rabatt på alle drivhus

Akkurat nå senker vi prisene slik at du kan realisere din drivhusdrøm. Uansett om drømmen er et drivhus på en hvitpusset mur eller et riktig stort drivhus der du dyrker dine egne grønnsaker, så finner du din modell hos oss på Willab Garden.

Plantebord i et drivhus.

10% rabatt på tilbehør

Krukker, innredning og tilbehør til hagen og dyrkingen. 

Inspirasjon fra kunder

Et fantastisk utendørsmiljø i Kattvik

Hvis man bor i et av Sveriges vakreste områder med utsikt over sjøen, kan man vel knapt ønske seg noe mer. Men det blåser! For paret i Kattvik ble drømmen om en lang sommer til virkelighet gjennom...

Drømmedrivhus

Bygg ditt drømmedrivhus og skap deg et dyrkingsparadis

Familien Wilkens dyrkingsparadis midt i Skåne har en fantastisk utsikt over Tjörnarpssjön. Her bygde de i vår sitt drømmedrivhus, veggdrivhuset Tropic Mural, som står mot husets langside mot vest....

Oppussingsobjekt ble drømmeprosjekt

Kan man bytte leiligheten sin mot et hus? Det høres kanskje litt sprøtt ut, men for Sanna og Mattias ble det drømmen etter en lang periode med husjakt. «Jeg heter Sanna og bor her i en villa fra...

"
Å kunne åpne døren til drivhuset en tidlig sommermorgen, bli møtt av duften av jord og solmodne tomater gir tilfredsstillelse. Å se frø bli til planter som gir frukt og grønnsaker er en lykke som er vanskelig å slå. Få muligheten til å høste og spise selvdyrket mat. Enten det er visjonen om å være selvforsynt eller å lykkes med å produsere enkeltavlinger. Tilfredsstillelsen og gleden ved dyrking er uansett den samme.
@rebecca_stromblad
"
Oransjeri på mur grønt drivhus

Oransjerier

Se alle drivhus som passer som oransjeri

Drivhus mot vegg

Drivhus mot vegg

Se alle våre veggdrivhus her

Tegn drivhus i planleggingsverktøyet

Design & tilpass ditt drivhus

- i vårt digitale planleggingsverktøy

Til Drivhusguiden
Stormsikre drivhus fra Willab Garden

Stormsikre drivhus

Green Room er vår egen serie med stormsikre drivhus!

Til stormsikre drivhus

Artikler om drivhus og dyrking

Plassering av drivhuset

Hvilken plassering som er den beste for drivhuset ditt, kommer egentlig an på hagen og forutsetningene du har. Men det er noen generelle punkter vi kan trekke frem når du skal planlegge hvor det nye...

Velg riktig gulv - hvitt drivhus med belegningsstein

Gulv til drivhus

Hva slags gulv skal du velge i drivhuset? Det spørsmålet har sannsynligvis like mange svar som det finnes drivhus. Det finnes flust av gulvalternativer – murstein, belegningsstein eller naturstein,...

Mange valgmuligheter

Euro-Serre-drivhusene leveres som standard med reisverk i ubehandlet aluminium og svarte monteringslister av silikongummi. Med lakkert reisverk og fargede lister som tilvalg skaper du ditt...

Hva slags drivhus skal jeg velge?

Om du ønsker deg et lite drivhus til hobbydyrking eller et stort drivhus du kan benytte som et luksuriøst lysthus – så finner du det hos oss! Velg blant mange ulike stiler og modeller – for eksempel har vi flere drivhusmodeller på mur samt drivhus mot vegg.

Hvordan skal drivhuset brukes?

Først og fremst må du tenke på hva du vil bruke det til. Vil du først og fremst dyrke grønnsaker og duftende krydderurter til matlagingen? Eller vil du ha et rundt lysthus der du kan drikke ettermiddagskaffen om våren og invitere til fest på sommerkveldene? Kanskje vil du kombinere begge mulighetene og ha plass til både tomatplanter og sosiale aktiviteter? Eller bare ha et eget sted der du kan nyte stillheten? Når du har tenkt på hvordan drømmedrivhuset skal brukes, er det lettere å bestemme modell og størrelse. Bruk gjerne vår Drivhusguide for å teste ulike utførelser og modeller direkte på nettet.

Noen tips når du skal bygge drivhus

- Plassering av drivhuset på tomten? Sol eller skygge? Her finner du informasjon om hva du må tenke på

- Er det nødvendig med byggetillatelse for drivhus? Vanligvis ikke – men det finnes unntak, og ulike kommuner kan ha ulike regler. Les om byggetillatelse her 

- Plast eller glass? Det er en smakssak og avhenger av hva du først og fremst vil bruke drivhuset til. Les mer under "Om våre drivhus". Willab Garden har alltid sikkerhetsglass som standard i henhold til reglene hos det svenske Boverket.

- Hvor stort drivhus trenger du? Det er sjelden man angrer fordi man har valgt et litt større drivhus, så tenk nøye gjennom hva du vil ha plass til!

- Hvordan skal jeg innrede drivhuset? Hvis du skal bruke drivhuset som lysthus, bør du få med deg disse 

- Søker du inspirasjon og tips, kan du følge oss på sosiale medier og bloggerne våre. Her finner du masse drivhusinspirasjon!

Når du har funnet det rette drivhuset, kan du begynne å planlegge byggingen. Her er noen momenter du bør tenke på:

- Hvilken type underlag skal du ha? Velg et robust underlag som slipper gjennom fuktighet og vann. Her finner du informasjon om grunnarbeid for drivhus. 

- Skal du montere selv, eller vil du ha hjelp? Kontakt noen av våre autoriserte montører hvis du vil ha profesjonell hjelp med montering.

- Skal du ha strøm og innlagt vann i drivhuset? Dette er lurt å tenke på allerede i planleggingsfasen. Les mer om å bygge drivhus her.

Ved hjelp av vår kompetanse og dine ønsker finner vi sammen drømmedrivhuset ditt til den beste prisen! Alltid samme høye kvalitet, og med gode garantier. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte våre kunnskapsrike selgere. Velkommen til Willab Garden!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank