Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanje på hagestuer og drivhus fra Willab Garden

Hos oss finner du de beste tilbudene på hagestue og drivhus! Vi vil tilby våre kunder en skikkelig bra handel når det kommer til hagestuer og drivhus! En bra handel, fra vårt perspektiv, er at du skal oppleve at du har fått største mulige verdi for pengene når det kommer til kvalitet og serice. Leter du etter en hagestue som skal holde lenge, med kvalitet i hver detalje, til en god pris? Se våre aktuelle tilbud på hagestuer og sammenlign før du bestemmer deg. Bestill nå og få varen levert til våren! Gjelder t.o.m. 01.05.2024.

Hagestue med pulttak

Opptil 30 % rabatt på komplette hagestuer med limtrereisverk

Akkurat nå får du 50% rabatt på limtrereisverket samt 15% rabatt på glasspartier og tak. Ingen ekspedisjonsgebyr og fri frakt!

Glasstak

15% rabatt på isolerglass- og stålplatetak tak

Riktig tak til riktig hagestue. Hos oss finner du både tak i melkehvit isolasjonsplast, klart isolerglass og stålplatetak. Hvilket tak passer deg best, vi har flere løsninger.

Glasspartier i en udestue

15% rabatt på alle våre glasspartier!

Velg om du vil ha partier tilpasset etter sommer, vår og høst eller vinter!

Moderne pergola, Slim.

15% rabatt på pergola

En moderne pergola rammer inn verandaen, bassengplattingen eller uteplassen, slik at du kan skape en åpen og luftig hagestue.

Et stormsikkert drivhus, Green Room

Opptil 15% rabatt på drivhus

Drivhuset gir deg det beste av to verdener. Et sted der du kan dyrke planter og et sted for koselige stunder hvis du møblerer og innreder.

Drivhustilbehør

Opptil 15% rabatt på drivhustilbehør

Uansett om du er en drivhuseier eller om du dyrker på friland, har vi drivhustilbehøret som passer.

Drivhus og hage sett ovenfra.

10% rabatt på alt av hagetilbehør

Hos Willab Garden finner du et stort utvalg av alt du trenger til drivhuset og hagen. Uansett hva du ønsker å dyrke, har vi tilbehør som forenkler hagelivet for deg.

Glassrekkverk til terrasse.

15% på alt til terrassen

Hos Willab Garden finnes et stort utvalg av byggemateriale og innredning til å skape den terrassen som passer deg og ditt hus aller best.

Loungegrupp fra Garden Living

Akkurat nå 10% rabatt på alle hagemøbler

Akkurat nå 10% rabatt på alle hagemøbler! Ved kjøp av en komplett hagestue eller et drivhus får du hele 20% rabatt på et komplett hagemøbelsæt!

#WILLABGARDEN - INSPIRASJON FRA VÅRE KUNDER

Vil du også inspirere andre med din produkt fra Willab Garden? Bruk #willabgarden og tag @willabgardenno i bildene dine for å komme med i utvalget på websiden vår. Klikk på bildene for å se relaterte produkter. Kjøp på nett med fri frakt 🚚

Når du velger et drivhus fra oss kan du kjenne deg trygg – vi selger bare kvalitets-drivhus fra de beste produsentene. Vi tilbyr også stormsikre drivhus fra vårt eget varemerke Green Room. Dessuten inngår en drivhusforsikring de 3 første månadene etter kjøp. Og om du leter drivhus til en ekstra god pris så gå ikke glipp av våre kampanjer! Vi hjelper deg å virkeliggjøre din drivhusdrøm uansett om du leter et drivhus for dyrking eller et med lysthusfølelse for sosiale sammenkomster.

Også våre hagestuepartier, skyvedører og faste glasspartier har en kvalitetsfølelse som varer år etter år. Glasspartiene for vinterhage og fasade produseres i Sverige, av oss selv. Vi kapper derfor mellomledd og dermed også prisen for våre glasspartier. Det gir oss også en fleksibilitet og våre vinterisolerte glasspartier kan du bestille i spesialmål til samme pris som standardmål!

Som kronen på verket skal du naturligvis ha et pent og prisgunstig tak på din hagestue, veranda eller ditt tilbygg . Willab Garden har kanalplasttak i skikkelig bra kvalitet, stålplatetak i båndtekket stil samt luksuriøse glasstak. Våre stålplatetak er klikktak som er lette å montere, noe som sparer tid og penger. Alle våre tak er prisgunstige og innimellom tilbyr vi rabatt på våre hagestuetak – så hold utkikk her hvor vi samler våre kampanjer!

Kampanjepriser gjelder under den angitte kampanjeperioden. Willab Garden reserverer seg mot eventuelle prisfeil og feilskrivinger.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank