Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanje på hagestuer og drivhus fra Willab Garden

Hos oss finner du de beste tilbudene på hagestue og drivhus! Vi vil tilby våre kunder en skikkelig bra handel når det kommer til hagestuer og drivhus! En bra handel, fra vårt perspektiv, er at du skal oppleve at du har fått største mulige verdi for pengene når det kommer til kvalitet og serice. Leter du etter en hagestue som skal holde lenge, med kvalitet i hver detalje, til en god pris? Se våre aktuelle tilbud på hagestuer og sammenlign før du bestemmer deg. Aktuelle kampanjer gjelder t.o.m. 30.06.2023.

Drivhus på mur.

Opptil 15% rabatt på drivhus

Drivhuset er et sted der du både kan dyrke planter og nyte herlige stunder. Begynn å dyrke dine egne solmodne tomater og agurker – det er et smart valg for både lommeboken og miljøet. Akkurat nå har vi 15% rabatt på alle drivhus på mur og 10% rabatt på øvrige drivhus.

Svart drivhus med dyrking.

Mer dyrking for alle med dyrk selv-pakke!

Akkurat nå kan du kjøpe Maxi 3 eller 4 til en virkelig god pris der våre mest populære tilvalg faktisk inngår. Med ekstra rask levering (2–3 uker) kan du dessuten sette i gang med dyrkingen så raskt som mulig.

Drivhustilbehør til dit drivhus.

10% rabatt på utvalgte drivhustilbehør

Uansett om du er en drivhuseier eller om du dyrker på friland, har vi drivhustilbehøret som passer.

Drivhus med dyrking.

Gjør maks ut av dyrkingen – og spar penger!

Vi har tilbehøret for din dyrking og hage. Akkurat nå har vi reduserte priser på utvalgte tilbehør.

Frittstående hagestue.

En hagestue gir økt livskvalitet!

Vi hjelper deg med å finne en hagestue som passer akkurat deg og hagen din. Akkurat nå følger ferdig tilkapping av reisverk med på kjøpet, slik at du slipper å bruke ferien på å sage, og i stedet kan nyte hagestuen din.

Frittstående hagestue med glasspartier.

Opptil 25% rabatt på glasspartier

Willab Garden har et bredt sortiment av glasspartier til hagestue. Akkurat nå får du opptil 25% rabatt på glasspartier.

Pergola

Nyhet - Pergola i tre!

Et populært sommer sted! Finnes i tre modeller og i flere størrelse.

Hagestue i aluminium.

10% rabatt på hagestue i aluminium

En hagestue med både reisverk og glasspartier i aluminium er så vedlikeholdesfritt som det går an.

Hagestue med glasstak.

Opptil 15% rabatt på tak

Riktig tak til riktig hagestue. Hos oss finner du både tak i melkehvit isolasjonsplast, klart isolerglass og stålplatetak.

Markis i en hagestue.

10% rabat på utvalgte tilbehør til hagestuen

Med riktig tilbehør får du skapt en koselig og funksjonell hagestue.

Glassrekkverk.

10% rabatt på glassrekkverk

Glassrekkverk fra Willab Garden har høy kvalitet og kan tilpasses nøyaktig etter målene på din altan, terrasse eller uteplass.

Komposittgulv.

10% rabatt på komposittgulv

Vårt komposittgulv blir et fint og vedlikeholdesfritt terrassegulv, som ikke gir flis og som hverken trenger å behandles eller slipes.

Frittstående hagestue.

Willab Garden magasin

Les om tilbud og få tips og råd i Willab Garden-magasinet vårt.

#WILLABGARDEN - INSPIRASJON FRA VÅRE KUNDER

Vil du også inspirere andre med din produkt fra Willab Garden? Bruk #willabgarden og tag @willabgardenno i bildene dine for å komme med i utvalget på websiden vår. Klikk på bildene for å se relaterte produkter. Kjøp på nett med fri frakt 🚚

Når du velger et drivhus fra oss kan du kjenne deg trygg – vi selger bare kvalitets-drivhus fra de beste produsentene. Vi tilbyr også stormsikre drivhus fra vårt eget varemerke Green Room. Dessuten inngår en drivhusforsikring de 3 første månadene etter kjøp. Og om du leter drivhus til en ekstra god pris så gå ikke glipp av våre kampanjer! Vi hjelper deg å virkeliggjøre din drivhusdrøm uansett om du leter et drivhus for dyrking eller et med lysthusfølelse for sosiale sammenkomster.

Også våre hagestuepartier, skyvedører og faste glasspartier har en kvalitetsfølelse som varer år etter år. Glasspartiene for vinterhage og fasade produseres i Sverige, av oss selv. Vi kapper derfor mellomledd og dermed også prisen for våre glasspartier. Det gir oss også en fleksibilitet og våre vinterisolerte glasspartier kan du bestille i spesialmål til samme pris som standardmål!

Som kronen på verket skal du naturligvis ha et pent og prisgunstig tak på din hagestue, veranda eller ditt tilbygg . Willab Garden har kanalplasttak i skikkelig bra kvalitet, stålplatetak i båndtekket stil samt luksuriøse glasstak. Våre stålplatetak er klikktak som er lette å montere, noe som sparer tid og penger. Alle våre tak er prisgunstige og innimellom tilbyr vi rabatt på våre hagestuetak – så hold utkikk her hvor vi samler våre kampanjer!

Kampanjepriser gjelder under den angitte kampanjeperioden. Willab Garden reserverer seg mot eventuelle prisfeil og feilskrivinger.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank