Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanje på hagestuer og drivhus

Hos oss finner du de beste tilbudene på hagestue og drivhus! Vi vil tilby våre kunder en skikkelig bra handel når det kommer til hagestuer og drivhus! En bra handel, fra vårt perspektiv, er at du skal oppleve at du har fått største mulige verdi for pengene når det kommer til kvalitet og serice. Leter du etter en hagestue som skal holde lenge, med kvalitet i hver detalje, til en god pris? Se våre aktuelle tilbud på hagestuer og sammenlign før du bestemmer deg.


Kampanje på våre hagestuer

Willab Garden tilbyr et stort utvalg av hagestuer for alle årets sesonger. Akkurat nå får du 20% rabatt på hagestuen.


20% rabatt på alle glasspartier!

Velg om du vil ha partier tilpasset etter sommer, vår og høst eller vinter.


20% rabatt på alle tak!

Riktig tak til riktig hagestue. Hos oss finner du både tak i melkehvit isolasjonsplast, klart isolerglass og stålplatetak.


20% rabatt på drivhus

Du finner et stort utvalg drivhus av høy kvalitet hos oss på Willab Garden, uansett om du ønsker et lite eller et stort.


20% på alt til terrassen

Hos Willab Garden finnes et stort utvalg av byggemateriale og innredning til å skape den terrassen som passer deg og ditt hus aller best.


20% rabatt på alt av tilbehør

Uansett om du er drivhuseier eller om du dyrker på friland, har vi drivhustilbehøret som passer din hage.


Willab Garden magasin

Les og ta del i tilbod, tips og råd i Willab Garden-magasinet vårt.

Når du velger et drivhus fra oss kan du kjenne deg trygg – vi selger bare kvalitets-drivhus fra de beste produsentene. Vi tilbyr også stormsikre drivhus fra vårt eget varemerke Green Room. Dessuten inngår en drivhusforsikring de 3 første månadene etter kjøp. Og om du leter drivhus til en ekstra god pris så gå ikke glipp av våre kampanjer! Vi hjelper deg å virkeliggjøre din drivhusdrøm uansett om du leter et drivhus for dyrking eller et med lysthusfølelse for sosiale sammenkomster.

Også våre hagestuepartier, skyvedører og faste glasspartier har en kvalitetsfølelse som varer år etter år. Glasspartiene for vinterhage og fasade produseres i Sverige, av oss selv. Vi kapper derfor mellomledd og dermed også prisen for våre glasspartier. Det gir oss også en fleksibilitet og våre vinterisolerte glasspartier kan du bestille i spesialmål til samme pris som standardmål!

Som kronen på verket skal du naturligvis ha et pent og prisgunstig tak på din hagestue, veranda eller ditt tilbygg . Willab Garden har kanalplasttak i skikkelig bra kvalitet, stålplatetak i båndtekket stil samt luksuriøse glasstak. Våre stålplatetak er klikktak som er lette å montere, noe som sparer tid og penger. Alle våre tak er prisgunstige og innimellom tilbyr vi rabatt på våre hagestuetak – så hold utkikk her hvor vi samler våre kampanjer!

Kampanjepriser gjelder under den angitte kampanjeperioden. Willab Garden reserverer seg mot eventuelle prisfeil og feilskrivinger.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.