Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanje

Hos oss finner du de beste tilbudene på hagestue og drivhus! Vi vil tilby våre kunder en skikkelig bra handel når det kommer til hagestuer og drivhus! En bra handel, fra vårt perspektiv, er at du skal oppleve at du har fått største mulige verdi for pengene når det kommer til kvalitet og serice. Leter du etter en hagestue som skal holde lenge, med kvalitet i hver detalje, til en god pris? Se våre aktuelle tilbud på hagestuer og sammenlign før du bestemmer deg.

Fine tilbud


Komplette hagestuer

Oppfyll drømmen om en hagestue! Akkurat nå får du 50% på limtrereisverket ved kjøp av komplett hagestue, 10% på tak og 20% på partier.


20% på drivhus

Drømmer du om ett drivhus? Akkurat nå 20% på alle drivhus. Et drivhus fra Willab Garden vil spre glede i hagen din i mange år fremover.


20% på glasspartier

Willab Garden har et bredt sortiment av skyvedører og glasspartier til hagestue. Hos oss finner du også vinterisolerte fasadepartier som monteres i husets fasade.

pergola

15% på Pergola

Vår pergola i aluminium er utstyrt med et fleksibelt, motordrevet lamelltak. Vil du ha en pergola som også kan fungere som hagestue, kan du velge å komplettere med skyvbare glasspartier på sidene.

Fine tilbud


10% på tak

Rett tak til rett hagestue. Hos oss finner du både tak i melkehvit isolasjonsplast, klart isolasjonsglass og stålplatetak.


20% på glassrekkverk

Vi har et bredt utvalg av glassrekkverk med stilrene stolper i aluminium eller børstet stål. Våre glass er enten av herdet glass eller av herdet og laminert glass.


20% på komposittgulv

Ønsker du å slippe vedlikehold og få et vakkert, lettstelt og slitesterkt utegulv? Da er komposittgulvet Ultrashield® WPC riktig valg for deg.


15% på markiser

Bestill markise etter mål, solbeskyttelse for vinduer, hagestuer og glasspartier.

Fine tilbud


20% på hagestue i aluminium

En hagestue med både reisverk- og hagestuepartier i aluminium er så vedlikeholdsfritt som det går an! Et vinterisolert reisverk er perfekt for midlertidig oppvarming året rundt.


20% drivhus på mur

Drivhus på mur gir et klassiskt inntrykk og drivhuset får karakter. Med et drivhus på mur er det lett å skape et koselig drivhus. Det blir hjemmekoselig og drivhuset kjennes som et lite hus i hagen.


20% på drivhustilbehør

Innred drivhuset ditt med hyller og såbed, noe som forenkler dyrkingen!


Hagetilbehør

Opptil 20% rabatt på utvalgte hagetilbehør! Hos Willab Garden finner du et stort utvalg av alt du trenger til drivhuset og hagen.


Kampanjemagasin - En etterlengtet utedrøm!

Når du velger et drivhus fra oss kan du kjenne deg trygg – vi selger bare kvalitets-drivhus fra de beste produsentene. Vi tilbyr også stormsikre drivhus fra vårt eget varemerke Green Room. Dessuten inngår en drivhusforsikring de 3 første månadene etter kjøp. Og om du leter drivhus til en ekstra god pris så gå ikke glipp av våre kampanjer! Vi hjelper deg å virkeliggjøre din drivhusdrøm uansett om du leter et drivhus for dyrking eller et med lysthusfølelse for sosiale sammenkomster.

Også våre hagestuepartier, skyvedører og faste glasspartier har en kvalitetsfølelse som varer år etter år. Glasspartiene for vinterhage og fasade produseres i Sverige, av oss selv. Vi kapper derfor mellomledd og dermed også prisen for våre glasspartier. Det gir oss også en fleksibilitet og våre vinterisolerte glasspartier kan du bestille i spesialmål til samme pris som standardmål!

Som kronen på verket skal du naturligvis ha et pent og prisgunstig tak på din hagestue, veranda eller ditt tilbygg . Willab Garden har kanalplasttak i skikkelig bra kvalitet, stålplatetak i båndtekket stil samt luksuriøse glasstak. Våre stålplatetak er klikktak som er lette å montere, noe som sparer tid og penger. Alle våre tak er prisgunstige og innimellom tilbyr vi rabatt på våre hagestuetak – så hold utkikk her hvor vi samler våre kampanjer!

Kampanjepriser gjelder under den angitte kampanjeperioden. Willab Garden reserverer seg mot eventuelle prisfeil og feilskrivinger.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.