Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Ta steget ut i hagen - velkommen til Willab Garden

Vi i Willab Garden har oppfylt drivhus- og hagestuedrømmer i mer enn 30 år. Det har gitt oss unik kunnskap innenfor området og gjort oss til markedsledere. Du kommer til å merke at vi anstrenger oss litt ekstra og legger mye omtanke i de små detaljene. Det gjør at våre produkter holder en høy kvalitetsnivå, har gjennomtenkte løsninger og er dessuten svært prisgunstige.

Familien Williamsson - stolte gründere og eiere av Willab Garden NUF

Hagestue
Hos oss i Båstad, Sverige produseres alle limtrereisverk og de fleste av våre hagestuer. Det gjør at vi kan selge og levere hjem til deg uten fordyrende mellomledd. Sammenlign gjerne våre produkter og priser med våre bransjekolleger. Det tåler vi! Vi har en helt datorisert sageavdeling som gjør at du kan få ditt limtrereisverk ferdigkappet med eksakte mål, samt grunnmalt dersom du ønsker det. Våre isolerte glasspartier, skyvedører og skyvevinduer, kan du også få i dine egne mål. Vi tilbyr hagestuer med aluminiumsreisverk, så nær vedlikeholdsfritt man kan komme! Aluminiumsreisverk gir dessuten en stilig konstruksjon. Når du skal velge tak til din hagestue har vi flere alternativer: kanalplasttak, stålplatetak og glasstak. Velg det som passer dine behov, alle våre tak har god kvalitet og vi jobber med høyprofilerte leverandører. Velkommen å kontakte en selger for informasjon eller prøv å bygg selv i 3D i Hagestueguiden.

Kvalitet i hver detalje
Vi vil gi uttrykk for ansvarsbevissthet, kvalitet og langsiktighet i arbeidet vi gjør, og synes det er naturlig å sertifisere produkter og være tilknyttet bransjeorganisasjoner. Derfor kjøper vi bare limtre fra svensk FSC-sertifisert skogbruk som sikkerstiller at sosiale og økologiske krav følges. RISE (f.d. Statens Provningsanstalt i Sverige) har testet og godkjent våre hagestuer for P-merking. P-merking innebærer at produktene gjennomgår omfattende kvalitetstester. De oppfyller de høye kravene innen EU, Sverige og bransjen når det gjelder byggeprodukter.

Drivhus
Willab Gardens drivhus leveres med sikkerhetsglass som standard, og har 12 års garanti. Vår helt egne serie Green Room er ekstra tålige drivhus med stormgaranti og har blitt meget populære blant drivhus-elskere over hele Norden! Vi selger også et stort sortiment fra kvalitetsleverandøren Euro-Serre. I vår Drivhusguide kan du tilpasse ditt drivhus etter dine ønsker.

Unike butikker, kunnskapsrike eksperter
Velkommen till Nordens største innendørsutstillinger i Drammen og Båstad, Bromma og Munkedal i Sverige og Greve i Danmark. Her har vi sommerfølelse hele året. Gå rundt og la deg inspirere av grønne drivhus og flotte hagestuer som er fulle av interiør og tilbehør. Etterpå kan du slå deg ned med en kopp kaffe og ha en hyggelig stund i vår Garden Café. I de fleste tilfeller er det en stor investering å kjøpe hagestue eller drivhus, og noe man ikke har kjøpt før. Nettopp av den grunn er våre hagestue- og drivhusselgere sammen med deg og gir deg profesjonelle og fagmessige råd og tips før, under og etter kjøpet.

Vår kunnskap - din trygghet
Som bransjeledende i Norden når det gjelder drivhus og hagestuer, arbeider vi stadig med å fornye og utvikle sortimentet vårt. Store innkjøpsvolumer og produksjon i egen fabrikk ved sentrallageret vårt gir en effektiv logistikk og lave priser som tåler å sammenliknes!

Med mer enn 30 år i bransjen står Willab Garden for det trygge valget når du skal kjøpe hagestue eller drivhus. Som et bevis på produktkvaliteten gir vi opptil 12 års garanti.

Willab Gardens Byggehjelp
Skal du kjøpe drivhus eller hagestue og vil ha hjelp med byggingen? Da kan det være lurt å velge en håndverker med dokumenterte kunnskaper og lang erfaring. Willab Garden har godkjent flere uavhengige montører rundt i Norge. De vet hvordan våre hagestuer og drivhus skal bygges ned til minste detalj! Du finner alle våre autoriserte montører her »

Fri frakt 
Vi leverer fraktfritt til alle adresser på Norges fastland eller forbindelser som inkluderes av Statens vegvesens ferjer på riksvegnettet. Fri frakt gjelder ikke Svalbard. Det eneste du betaler, er et ekspedisjonsgebyr. Les mer »

 

Postadresse:
Willab Garden NUF
Kobbervikdalen 153,
3036 Drammen

Telefon:
69 83 77 00

Organisasjonsnummer:
994 680 692Historien om Willab Garden

- slik begynte det!


Se alle våre drivhusmodeller

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank