Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanje på hagestuer fra Willab Garden

Her finner du våre aktuelle kampanjer og tilbud på hagestuer – alltid med samme høye kvalitet, men til en rimeligere pris. Aktuelle kampanjer gjelder t.o.m. 01.05.2024.

Hagestue med pulttak

Opptil 30 % rabatt på komplette hagestuer med limtrereisverk

I april får du 50 % rabatt på limtrereisverket og 15 % rabatt på alle glasspartier og tak ved kjøp av en komplett hagestue!

Hagestue i aluminium.

Hagestue i aluminium

En hagestue med både reisverk- og hagestuepartier i aluminium er så vedlikeholdsfritt som det går an! Akkurat nå har vi 15% rabat på hagestue i aluminium.

Glasspartier i en udestue

15% rabatt på alle våre glasspartier!

Velg om du vil ha partier tilpasset etter sommer, vår og høst eller vinter!

Glasstak

15% rabatt på alle isolerglass- og stålplatetaktak!

Riktig tak til riktig hagestue. Hos oss finner du både tak i melkehvit isolasjonsplast, klart isolerglass og stålplatetak. Hvilket tak passer deg best, vi har flere løsninger.

Her finner du våre aktuelle kampanjer og tilbud på hagestuer – alltid med samme høye kvalitet, men til en rimeligere pris.

Også den ordinære prisen på Willab Gardens hagestuer er lav sammenliknet med andre leverandører. Kvaliteten på produktene våre er, til tross for gunstige priser, i en klasse for seg. Så når du kjøper hagestue hos oss, kan du føle deg trygg for at du velger kvalitet som holder lenge uten å måtte betale for mye. Les mer her om våre hagestuer og prissammenlikning gjort av bladet Villalivet.

Egen produksjon betyr god pris for deg

Takket være egen produksjon i Sverige og forenklede prosesser kan vi holde svært høy kvalitet til en god pris. Skyvedørene våre blir laget i Båstad, og vi har kontroll over hvert trinn i produksjonsprosessen, noe som innebærer en bedre og rimeligere pris for deg. Det gjelder også våre limtrereisverk, som kappes og behandles i vår egen toppmoderne fabrikk. Færre mellomledd gir deg best mulig pris og kvalitet på hagestuer. Pass på når vi har kampanje, og gjør en enda bedre handel!

Kampanjepriser gjelder under den angitte kampanjeperioden. Komplett hagestue menes at følgende må inngå: limtrereisverk, partier med minst 3 sider og tak, ellers oppfylles ikke kampanjevilkårene. Willab Garden reserverer seg mot eventuelle prisfeil og feilskrivinger.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank