Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer hagestuer

Her finner du våre aktuelle kampanjer og tilbud på hagestuer – alltid med samme høye kvalitet, men til en rimeligere pris. Aktuelle kampanjer gjelder t.o.m. 31.05.2022.


Opp til 10% rabatt på glasspartier!

I mai gir vi 5% rabatt på alle våre hagestuepartier. Partiene WG 50 og WG 62eco og neo tilbys akkurat nå med 10% rabatt.


Halv pris på limtrereisverk!

Gjelder ved kjøp av en komplett hagestue. Komplett hagestue menes at følgende må inngå: limtrereisverk, partier med minst 3 sider og tak, ellers oppfylles ikke kampanjevilkårene.


5% rabatt på tak

Pass på å oppfylle din hagestuedrøm eller fornye din eksisterende hagestue.


Nyt en pergola i sommer, akkurat nå 5% avslag!

En pergola gir deg solbeskyttelse på dagen og forvandles til en luksuriøs lounge om kvelden.


5% rabatt på solskjerming!

Hagestuer og andre rom med store glassflater krever effektiv og pen solskjerming.


Kampanjemagasin

Her finner du våre aktuelle kampanjer og tilbud på hagestuer – alltid med samme høye kvalitet, men til en rimeligere pris.

Også den ordinære prisen på Willab Gardens hagestuer er lav sammenliknet med andre leverandører. Kvaliteten på produktene våre er, til tross for gunstige priser, i en klasse for seg. Så når du kjøper hagestue hos oss, kan du føle deg trygg for at du velger kvalitet som holder lenge uten å måtte betale for mye. Les mer her om våre hagestuer og prissammenlikning gjort av bladet Villalivet.

Egen produksjon betyr god pris for deg

Takket være egen produksjon i Sverige og forenklede prosesser kan vi holde svært høy kvalitet til en god pris. Skyvedørene våre blir laget i Båstad, og vi har kontroll over hvert trinn i produksjonsprosessen, noe som innebærer en bedre og rimeligere pris for deg. Det gjelder også våre limtrereisverk, som kappes og behandles i vår egen toppmoderne fabrikk. Færre mellomledd gir deg best mulig pris og kvalitet på hagestuer. Pass på når vi har kampanje, og gjør en enda bedre handel!

Kampanjepriser gjelder under den angitte kampanjeperioden. Willab Garden reserverer seg mot eventuelle prisfeil og feilskrivinger.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.