Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Hagestue

En hagestue eller vinterhage gir deg et ekstra rom med mye lys og nærhet til hagen. Willab Garden tilbyr et stort utvalg av hagestuer for alle årets sesonger. Vi har også hagestuepartier og tak. Når du skal bygge hagestue, har vi pakkeløsninger som gjør det enklere å bygge selv – vi kaller det komplette hagestuer. Alle våre modeller kan også skreddersys for å passe til dine mål og behov.


Alle våre hagestuer

Se alle våre hagestuemodeller her.

Til produktene

Reduserte priser på komplette hagestuer!

Drømmer du om hagestue? Bygg hagestuen din i hagestueguiden på willabgarden.no, og få pris og tegninger i 3D med en gang.


10% rabatt på alle våre glasspartier!

Akkurat nå får du 10% rabatt på flere av våre glasspartier. Velg om du vil ha partier tilpasset etter sommer, vår og høst eller vinter!


Reduserte priser på hagestue i aluminium!

En hagestue med aluminiumsreisverk gir en stilren og slank design som passer utmerket til et moderne hus.


Reduserte priser på pergola!

Akkurat nå får du 10% rabatt på pergola Skyline och Linear. En pergola gir deg solbeskyttelse på dagen og forvandles til en luksuriøs lounge om kvelden.


10% rabatt på utvalgt solskjerming!

Hagestuer og andre rom med store glassflater krever effektiv og pen solskjerming.


Bygge hagestue

Her har vi samlet informasjon om hva du bør tenke på når du skal bygge hagestue.


Prisgaranti på hagestue

Prisgarantien gjelder for utvalgte komplette hagestuer.

Bra att läsa

Design og tegn din egen hagestue

Drømmer du om en egen hagestue, for å få litt mer plass i huset eller som et frittstående rom i hagen? Her er noen ting du må tenke på!

Hannas innredning

Hanna jobber som butikkoordinator og selger på Willab Garden, hvor hennes viktigste arbeidsoppgave er å sørge for at vi har inspirerende og fine butikker.

Velg hagestue etter sesong

Det er forskjell på hagestuer. Vi har inndelt hagestuene etter hvor lang sesong du vil ha. Når du planlegger hagestue, er det viktig å tenke fra grunnen av, bokstavelig talt. Det er den totale...

Velg blant våre modeller av innglassede hagestuer, "attefallshus", frittliggende og med aluminiumsreisverk som er nesten vedlikeholdsfrie. Vi våger å si at vi har hagestuemodeller som passer til alle hus og byggestiler! Det er viktig for oss at vi alltid gir kundene våre kvalitet i hver eneste detalj. For eksempel er hagestuene våre P-merket, noe som innebærer at de er grundig testet og oppfyller EUs og Sveriges krav. Les mer om P-merking her.

Hvis du leter etter inspirasjon, kan du bestille årets katalog med massevis av inspirasjon, tips og råd før du bestemmer deg.

Hagestueguiden

Du kan enkelt bygge hagestuen din i vår 3D-guide. Her velger du modell, størrelse, sesong og ekstra tilvalg, og utformer på denne måten hagestuen din etter eget behov og smak. Med Hagestueguiden kan du få en oversikt over hagestuen din og få prisen med en gang. Her kan du prøve Hagestueguiden!

Bygge hagestue – hva bør du tenke på?

Hvilke regler er det som gjelder for hagestue og byggetillatelse? Hvilken sesong vil du bruke hagestuen i? Hvilke garantier er det som gjelder? Det kan også være vanskelig å vite hvordan du skal plassere hagestuen din for å få utnyttet den best mulig. Vi hos Willab Garden hjelper deg gjerne! Test også vår APP som du kan bruke for å plassere din virtuelle hagestue. Her kan du få våre råd og tips før du går i gang med å bygge hagestue.

Hvis du ikke vil eller kan bygge hagestuen selv, kan du leie inn noen av våre autoriserte montører.

Hagestue – hvilket behov har du?

Det er viktig å tenke nøye gjennom hvordan du vil bruke hagestuen din. Skal det fungere som et rom som beskytter mot regn og vind om kveldene? Vil du forlenge sommersesongen et par måneder? Eller vil du kanskje ha en vinterhage med god isolering som du kan benytte hele året?

Les mer om de mange mulighetene og velg den hagestuen som passer deg! Uansett hva du velger, leverer vi høy kvalitet, lang levetid og muligheten til å øke verdien på boligen din. Få inspirasjon, tips og råd på hjemmesiden, eller ring oss i dag, så vil vi fortelle mer! Hos oss kan du spørre om alt fra underlag for hagestuen til kanalplasttak, isolering og valg av størrelse og plassering av hagestuen.

Våre ulike hagestuer

Komplette hagestuer – en ferdig pakke. Du velger underlag, reisverk, tak og hagestuepartier på én og samme gang – enklere kan det ikke bli! En pakkeløsning der alle deler til sammen gir deg en kvalitetshagestue med optimal passform og funksjon. Dessuten kan du bestille ferdig tilkappet og grunnet, noe som sparer deg for masse tid.

Skreddersy hagestuen din. Hva passer for deg? Vi hjelper deg med å tilpasse hagestuen til huset ditt. Velg modell og størrelse, sesong og typer partier og tak. Alle hagestuer kan dessuten speilvendes, og på de fleste kan målene finjusteres slik at de passer perfekt til huset ditt.

Frittliggende hagestue. En frittliggende hagestue gir mange muligheter for deg som trenger litt mer plass. Våre frittliggende modeller kan fungere både som sommerrom og et isolert rom hele året. Vi har flere ferdige pakkehus som kommer innenfor "attefallsreglene". Her kan du se alle våre frittliggende hagestuer.

Velg hagestue etter sesong

Når du planlegger hagestue, er det viktig å tenke fra grunnen av, bokstavelig talt. Det er den totale isolasjonsevnen som avgjør hvor lang brukssesongen vil bli. Her kan du lese mer om våre ulike sesonger.

Skyvepartier i glass

Mange av hagestuepartiene våre produseres i fabrikken vår i Båstad. De er utstyrt med flere unike kvalitetsfinesser – mange ganger er det små detaljer som forbedrer funksjonen, øker sikkerheten og forlenger levetiden. Våre glasspartier har kraftige og robuste aluminiumsprofiler for å gi mest mulig stabilitet og styrke. Naturligvis er sikkerhetsglass standard.

Trenger du partier i andre mål enn det som er standard, spesialproduserer vi dem. Her kan du lese mer om våre glasspartier.

Tak til hagestuen din

Riktig tak – velg etter sesong, stil og hvordan hagestuen skal brukes.

Isolasjonstak. Vi har et stort og bredt utbud av P-merkede isolasjonstak, fra 10 til 50 mm tykkelse, som passer for ulike hagestuesesonger. Våre kanalplasttak er bygd med X-struktur, som gir bedre bæreevne og stivhet. Komplett profilsystem inngår alltid i våre tak!

Glasstak. Glasstak til hagestue er det eksklusive valget! Glasstak med isolasjonsglass gir en lys og luftig hagestue som slipper inn lyset og naturen utenfor. Du kan få glasstaket vårt på tre ulike hagestuemodeller i frie mål.

Stålplatetak. Dette er taket for deg som vil ha et dekkende tak. Stålplatetaket passer til alle hus og hagestuer, gammelt som nytt, og er enkelt å legge med klikkteknikk. Taket krever minimalt med stell og passer også til tak med mindre helling.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Lierstranda

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog 2021!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.