Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Tak til uteplass

Er du på jakt etter tak til en uteplass eller ønsker komplette uteplassløsninger med tak? Da har du kommet til rette sted! Hos Willab Garden har vi prisgunstige balkong- og terrassetak i stålplater, plast og glass for alle typer uteplasser. Våre tak er enkle å montere, har lang levetid og krever minimalt med vedlikehold. Kan tilpasses dine spesielle ønsker med hensyn til mål og farge. Vi tilbyr også pakkeløsninger for deg som ønsker en komplett hagestue.

glasstak

Glasstak til uteplass

Et isolert glasstak gir uteplassen en åpen og forsterket utefølelse, samtidig som det beskytter mot vær og vind.


Stålplatetak til uteplass

Våre båndtekkede stålplatetak gir uteplassen et moderne uttrykk. De er laget av svensk stål, har lang levetid og er enkle å rengjøre.


Plasttak til uteplass

Gi uteplassen et lyst og luftig preg med et plasttak. Våre modeller har en unik konstruksjon som er ekstra kraftig.

Hagestue aluminium

Uteplass med tak

Er du på jakt etter en ferdig uteplasskonstruksjon? Bli kjent med vårt utvalg av komplette hagestuer og se våre moderne pergolaer i aluminium med regulerbart tak. Alle modeller kan tilpasses etter størrelse og farge.


Pergola – en luftig uteplass med tak

En pergola skaper både en luftig og hyggelig stemning på uteplassen. Våre modeller har regulerbare tak som beskytter mot regn når det er stengt, samt at det tåler mye tung snølast.


Taktilbehør

Vi har naturligvis et komplett utvalg av taktilbehør til uteplassen. Her finner du alt fra isolasjonstakplater og møneprofiler til nedløpsrør og reservedeler.


Design og planlegg i 3D

Du kan planlegge og designe hagestue og stålplatetak i 3D med våre digitale planleggingsverktøy. Velg blant mange modeller, farger, mål og tilvalg.

Planleggingsverktøy

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank