Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Uteplass

Er du på jakt etter inspirasjon og vurderer å bygge en uteplass? Willab Garden har alt som kreves for å virkeliggjøre dine uteplassdrømmer! Uansett om det gjelder en enklere treplatting, en kombinert uteplass med hagestue eller et frittstående oppholdsrom i hagen, har vi løsningen for deg. Bli kjent med vårt utvalg av glassrekkverk, tregulv, tak, glasspartier og belysning samt komplette hagestuer.


Glassrekkverk til uteplass

Glassrekkverk som tilpasses etter målene på din uteplass. Velg mellom vanlig sikkerhetsglass eller herdet sikkerhetsglass – frostet eller klart.


Gulv til uteplassen

Vedlikeholdsfritt komposittgulv er et perfekt underlag for alle uteplasser. Lang levetid, værbestandig og 100 % resirkulerbart.


Glasspartier til uteplass

Vil du ha en innglasset uteplass? Se vårt utvalg av glasspartier med isolering tilpasset sommer, vår, høst eller vinter.


Tak til uteplassen

Beskytt uteplassen mot regn, snø og sol! Prisgunstige tak i kanalplast, glass eller stålplater, med komplette profilsystemer.


Er du på jakt etter uteplass med tak?

Da er kanskje en av våre hagestuer den uteplassen du drømmer om. Vi tilbyr både komplette hagestuer, glasspartier og tak. Det meste kan tilpasses dine spesielle ønsker med hensyn til for eksempel mål.


Pergola – en åpen uteplass

Sett en gullkantet ramme på uteplassen din med en pergola. Passer perfekt på terrassen eller plattingen, eller ved svømmebassenget. Våre modeller er tilpasset det nordiske klimaet og tåler tunge snølaster.


Planlegg og design uteplassen

Bruk våre smarte digitale planleggingsverktøy for å tilpasse og designe hele uteplassen på nettet. Alt fra glassrekkverk, platting og tak til ferdige hagestuer.

Planleggingsverktøy

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank