Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Moderne og koselig ved kysten

Familien Svensson har bygd et moderne, svart Green Room Season Classic på Halland-kysten. Drivhuset er fint plassert i hagen og omgitt av hekker som hindrer innsyn, samt store plantebed. Inngangen til drivhuset er flott, kantet med to store granittsteiner.

Vackert växthus för både odling och gemenskap

Det er tydelig at Annica jobber med noe kreativt som arki­tektur og interiør. Det synes både utenfor og inne i drivhu­set. Når man bor ved sjøen i Steninge, der det sannsyn­ligvis er utsatt for kraftige høststormer, er et stormsikkert drivhus et soleklart valg.

«Det blir en spesiell stemning, nesten en sånn leirbålfølelse, når man sitter sammen ute rundt et bål. På stjerneklare kvelder er opplevelsen helt magisk!»

willabgarden25juni2020nr062.jpg

Drivhuset planlegges samtidig som husbyggingen
Det jeg savnet mest med vårt forrige hus, var et drivhus. Så da det nye huset vårt stod ferdig, hadde jeg for lengst bestemt at vi skulle ha et nytt drivhus, og hvor det skulle stå, sier Annica.

Green Room Season et sikkert valg
Ettersom vi stort sett skal bruke drivhuset som en ekstra stue for middager med venner, er Green Room Season et trygt valg. For meg var det også viktig at det skulle fungere som hjemmekontor slik at jeg enkelt kan ta med meg laptopen med trådløs tilkobling. Vi ville ha et sted der vi kunne oppholde oss og oppleve naturen når været ikke tillater at vi sitter ute, så derfor ble jeg overlykkelig da jeg så at det fantes et stabilt, stormsikkert drivhus med 17 mm isolerglass som kan tilby alt vi ønsket oss av et drivhus. Og i tillegg svartlakkert, noe som passer utmerket til vårt svar­te, moderne hus. Det er fantastisk at man kan sitte inne når det stormer og regner utenfor, uten at det merkes, forteller Annica.

Vi har også valgt å sette inn en ovn, noe som gjør det ekstra koselig. For en stund siden satte vi dessuten inn en infravarmer som gir ekstra varme, sier Annica.

Green Room Season Classic_svart.jpg

Drivhuset fyller mange funksjoner
I sommer har vi dyrket noen tomater og agurker, men formålet er å ha det som en ekstrastue der vi kan kose oss. Det brukes flittig, ikke minst av barna våre, som gjerne henger der med vennene sine.

willabgarden25juni2020nr085.jpg

Hva er det aller beste med drivhuset deres?
Middagene som aldri tar slutt! Det blir en spesiell stem­ning, nesten en sånn leirbålfølelse, når man sitter sammen ute rundt et bål. På stjerneklare kvelder er opplevelsen helt magisk! Vi valgte å ha en dør på gavlen for å kunne sette ovnen på den motsatte gavlen. Dermed er verken døren el­ler ovnen i veien, dersom man, som oss, ønsker å møblere med en sittegruppe.


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank