Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Innglasset terrasse

Vurderer du å bygge en innglasset terrasse? La drømmen bli virkelighet med Willab Garden! Vi har både glasspartier for terrasser og ferdige pakkeløsninger for innglassede hagestuer. Våre produkter kan selvfølgelig skreddersys etter dine spesielle behov når det gjelder form, mål og farge. Det har aldri vært enklere å glasse inn terrassen.


Innglasset hagestue på terrasse

Bli kjent med vårt utvalg av komplette og innglassede hagestuer som passer perfekt på terrassen. Våre pakkeløsninger finnes i et stort antall modeller som kan tilpasses ditt spesielle behov!


Glasspartier for innglassing av terrasse

Bygg og form en innglasset terrasse akkurat som du vil! Våre unike glasspartier inkluderer faste vinduer, skyvedører og foldedører.


Planlegg innglasset hagestue i 3D

Planlegg en innglasset hagestue på terrassen i 3D med vårt digitale verktøy Hagestueguiden. Velg en grunnmodell og tilpass den etter ønske, f.eks. mål, vegger, farge, tak og belysning.


Planlegg glasspartier i 3D

Planlegg en innglasset terrasse i 3D med Glasspartiguiden. Velg i vårt store utvalg av skyvedører, foldedører og vinduspartier. Perfekt for deg som vil bygge en drømmeterrasse i glass og ha full frihet.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Stengt

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank