Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

#YESWG

Vi elsker å se våre produkter i sosiale medier og noen ganger har vi også lyst til å dele de i våre kanaler. Bildene publiseres først og fremst på relevante sider på vår webside for å gi andre kunder et innblikk i hvordan produktene kan se ut i et hjemmemiljø. I noen tilfeller publiseres de også i en eller flere av våre andre kanaler/medier f.eks Instagram, Facebook, nyhetsbrev, brosjyrer, annonser eller i et butikkmiljø.

GJENNOM Å SVARE PÅ VÅR FORESPØRSEL MED HASHTAGGEN #YESWG GODKJENNER DU FØLGENDE:

Du gir Willab Garden, en ikke-eksklusiv, royalityfri verdensomspennende lisens for å benytte bilder du har svart med #Yeswg, heretter kalt "bilde", i deres markedsføring og/eller reklame, inklusive websiden, nyhetsbrev, sosiale medier, e-post og annen kundekommunikasjon, butikkmateriell, og andre markedsføringsformål.

Du godkjenner herved at (i) du eier alle rettigheter til dine bilder, (ii) du har fått tillatelse fra eventuelle personer som vises i dine bilder å overføre rettighetene her, og (iii) bruk av dine bilder av Willab Garden ikke bryter tredje parts rettigheter eller noen lov.

Herved frigjør du Willab Garden fra all plikt til å betale deg for bruk av dine bilder og for de immatrielle rettighetene for de som er assosiert med beskrevet bruk ovenfor. Du frigjør og samtykker til å holde Willab Garden og alle personer som agerer på vegne av Willab Garden fra alle krav (inklusive krav fra tredjepart), skylder, uansett natur, i sammenheng med bruk av bildene som beskrevet over.

Du kan alltid kontakte oss angående personvern og datasikkerhet gjennom å kontakte oss på info@willabgarden.no

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank