Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Flere spennende nyheter

Vi kan stolt presentere mange store nyheter i år. Nå legger vi til Anneks, flere nye pergolaer og utemøbler til sortimentet. Vår Green Room-familie av stormsikre drivhus vokser med ytterligere to nye modeller, og Euro-Serreserien får en ny drivhusmodell som heter Rustiq.

Green Room Botanic

Green Room Botanic Wall/Elegant

Vi presenterer Green Room Botanic – der drivhusfølelse møter funksjonalitet. Den generøse takhellingen skaper en enorm romfølelse. Slagdør og sidevindu er standard og gir denne klassiske engelske designen et moderne preg. Green Room Botanic har alle forutsetninger for å skape en unik og tidløs plass i din hage.

Green Room gavel-mot-vegg

Green Room - Gavel mot vegg

Nytt er også muligheten for å koble drivhusets gavl mot husveggen, og dette gjelder de populære drivhusmodellene Classic, Wall, Elegant, Season Classic, Season Wall og Season Elegant. Praktisk å kunne stige rett ut i drivhuset i beskyttelse mot vær og vind. 

Euro-Serre Rustiq

Euro-Serre Rustiq

Rustiq henter inspirasjon fra de engelske drivhus og har en utrolig romfølelse takket være det høyt plasserte mønet. Rustiq er konstruert med ekstra kraftige møne- og sideprofiler som gir drivhuset god stabilitet og slagdør er standard. Euro-Serre Rustiq er et perfekt drivhus for deg som elsker å dyrke planter. Det er fleksibelt, sterkt og designet med fokus på dine grønne drømmer. Velg din variant og la Rustiq bli din dyrkingsplass i mange år fremover. 

Pergola Slim

Pergola Slim

Velkommen til en ny æra av luksus i hagen! Vi er stolte over å kunne presentere nyheten: Pergola Slim. Det er ikke bare en pergola – det er en investering i stil, funksjon og komfort som vil forandre både hagen din og måten du bruker den på. Vår pergola er produsert i aluminium av høy kvalitet og utstyrt med lameller som kan vinkles i taket. Det gir deg full kontroll over solens stråler og skygge, slik at du kan nyte hagen i all slags vær og på alle tidspunkter på dagen.

Utemøbler

Garden Living – Hagemøbler

For Willab Garden er ikke hagen kun et sted, det er en levende drøm. I vår konstante innsats for å skape hyggelige hagestuer og drivhus har vi nå tatt et stort skritt fremover – vi presenterer stolt et helt sortiment av hagemøbler – Garden Living by Willab Garden.

Vi har nøye valgt ut et sortiment med høy kvalitetsfølelse til attraktive priser. Sammen med våre hagestuer og drivhus kan du nå skape komplette miljøer til ditt hageliv.

Alle våre nye hagemøbler er tilpasset bruk i våre hagestuer og drivhus. Vær og UV-bestandige materialer, hurtigtørkende puter og FSC-merkede tredetaljer er en selvfølge, uansett hvilket møbel du velger.

Utforsk vårt Garden Living-sortiment

Anneks

Anneks

En av årets store nyheter er våre prisgunstige Anneks for deg som planlegger å bygge et tillegg på tomten din. Vår ambisjon har vært å tilby et svært prisgunstig alternativ til de Anneks som allerede finnes på markedet. Vi har også jobbet for å gi deg som kjøper så mye frihet som mulig når det gjelder planløsning, tak, vann/VA, kjøkken og andre valg. Det blir dermed du selv som styrer bygningens bruksområde og prislapp.

To modeller i to ulike størrelser - I samarbeid med et konstruksjonsbyrå har vi utviklet to modeller i to forskjellige størrelser. Resultatet er fire ulike Anneks som passer inn i mange ulike miljøer og sammenhenger. To av dem har pulttak, mens de andre to har klassiske saltak, og valget ditt kan iblant påvirkes av detaljplanen i området ditt.

Fleksibilitet er vårt nøkkelord - Hvis du har tenkt å koble til vann og avløp for å skape en studentbolig til leie eller et sjarmerende gjestehus - velg den større varianten på 30 kvm. Er du mer på jakt etter overnattingsmuligheter/festlokaler eller ekstra flate – kan det mindre huset på 25 kvm være det riktige
valget. Uansett hva du velger, får du et velkonstruert og kvalitativt Anneks som enkelt tåler snøsone 5,5 og tilhørende vindbelastninger. Våre annekser er konstruert for å holde opp til snøsone 5,5 uten problemer!

Anneks interiør

Skikkelig på flere måter - Konstruksjonen vår er velbygd med et ettertrykk – solid isolasjon og energieffektiv for ikke å belaste månedsøkonomien mer enn nødvendig. Sammenlikn gjerne konstruksjonen med konkurrentene. I ordet romslig ligger også at huset bygges med 145 mm bjelker, noe som gir plass til sjenerøs isolasjon.

Kvalitet gjennom hele prosessen - Når du velger et Anneks fra vår produksjon, får du valgmuligheter utenom det vanlige. Er du ute etter en hems, finnes det som tilvalg i to ulike størrelser. Trinn-/trappløsning opp til hemsen – finnes som tilvalg. Effektiv standardventilasjon, inkl. ventiler og alt annet – finnes som tilvalg. Eller kanskje et effektivt ventilasjonssystem med varmegjenvinning – det finnes også som tilvalg. Huset leveres som en komplett gjør-det-selv-pakke med alt bortsett fra innvendig belegning av vegger og tak – du bestemmer selv bruksområde og innredning, og kan dermed styre kostnaden for Annekset ditt. Når du nå har fått alle fordelene klare for deg, er kanskje det beste igjen. Prisen.

Anneks

Som om ikke det var nok, har vi også fått masse nye tilvalg på allerede eksisterende produkter, som flere fargevalg på både en del drivhus og hagestuer, samt på pergolaer og markiser. Solskjermingspaneler, plisségardiner, trepersienner og tegl er andre eksempler på nye produkter som kompletterer sortimentet vårt, i likhet med helt nye drivhusinnredninger i form av hyller, frittstående såbed og tilpasning for å installere ovn. Sist, men ikke minst, kan vi også presentere et nytt balkongdrivhus og et helt stolpefritt glassrekkverk.

Vi kan rett og slett påstå at vi har noe for alle, og vi håper du vil like nyhetene like mye som vi gjør!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank