Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Konkurransevilkår

Besøk vår butikk og henvend deg i kassa så har du mulighet til å vinne et Green Room Classic 10,2 m2, Svart RAL (9005). Konkurransen avsluttes 31. august 2022. Vinneren kåres av en jury. Beslutningen kan ikke påklages. Eventuell premieskatt betales av vinneren.

 1. Konkurransevilkår

   

  1. Informasjonen du oppgir om deg selv i forbindelse med ditt bidrag vil bli behandlet for å administrere konkurransen. I forbindelse med publisering av vinnere av konkurransen, vil personopplysninger som fornavn, etternavn og forretningssted bli publisert på internett. Hvis du vil ha endringer av unøyaktige personopplysninger eller ønsker mer informasjon om behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på adressen i punkt 3. Ved å delta i konkurransen godkjenner du også at Willab Garden AB kan kontakte deg via e-post eller telefon med informasjon om aktuelle tilbud, nyheter og lignende.
  2. Gjennom å godkjenne disse generelle konkurransevilkårene, samtykker du til behandling av personopplysninger som beskrevet ovenfor.
  3. Ansvarlig for konkurransen er:
  Willab Garden AB,
  Kobbervikdalen 155,
  3036 Drammen
  4. For å delta i konkurransen må du bo i Norge, samt akseptere reglene for konkurransen. Personer under 18 år kan ikke delta i konkurransen uten foresattes samtykke.
  5. Vinnerne velges, med mindre annet er oppgitt, av en jury. Juryens avgjørelse kan ikke påklages, og juryen trenger ikke å begrunne sin avgjørelse.
  6. Vinneren vil bli informert personlig via telefon, brev eller e-post. Vinneren vil også bli publisert på internett med fornavn, etternavn og sted. Det er ikke mulig å bytte premien mot kontanter. Vinneren er ansvarlig for å betale eventuell gevinstskatt som oppstår som følge av premien.
  7. Ansatte i Willab Garden AB eller deres pårørende kan ikke delta i konkurransen.
  8. Willab Garden AB har ikke ansvar for tekniske problemer eller problemer som kan påvirke enten registreringen eller det endelige resultatet av konkurransen.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank