Produkter i kurven din  Maile din handlekurv
Produkter
Antall
à-pris
Total kostnad
Totalt 0 NOK
Ekspedisjonsavgift 95 NOK

kopvillkor-kategoribilder

(Willab Garden blir i teksten kalt WG)
Vi gjør oppmerksom på at bestilling hos WG er å betrakte som en godkjenning av samtlige kjøpsvilkår og garantiforpliktelser nedenfor. Vilkårene gjelder f.o.m. 1. mars 2017. 

Betaling

FAKTURA
Betalingsvilkår er 10 dager netto etter vanlig kredittvurdering. WG har eiendomsrett til varene frem til fullt oppgjør er mottatt. Det ilegges morarente, p.t. 1,5 % pr. måned, samt lovfestet innkrevingsgebyr.

FORSKUDDSBETALING
Vi tilbyr forskuddsbetaling som betalingsalternativ. Snakk med din selger.

DELBETALING
WG kan i samarbeid med Klarna tilby flere kredittalternativ. 6-36 måneders delbetaling, betal som du vil. Les merPersonopplysninger

WG behandler personopplysninger konfidensielt og bruker dem utelukkende ved kredittvurdering og for å kunne kontakte deg som kunde.Leveringsvilkår

 

LEVERINGSTIDER

Lagervarer sendes normalt innen 1–5 arbeidsdager. Etter dette trenger transportøren opptil en uke for å levere ordren. I høysesongen kan leveringstiden bli noe lengre. Det står alltid beregnet leveringsuke på din ordrebekreftelse. 

FRI FRAKT NÅR DU HANDLER FOR OVER 20.000,-

Vi leverer fraktfritt når du bestiller varer for over 20.000 kr. Det eneste du betaler, er et ekspedisjonsgebyr, 195,-.

EKSPEDISJONSGEBYR

Det påløper et ekspedisjonsgebyr på samtlige ordre. Gebyret avhenger av orderverdi.
0 - 3 999 …………… 95 NOK
Over 4 000 ………. 195 NOK

LEVERING MED LASTEBIL

Større varer leveres med lastebil til din tomtegrense. Du finner beregnet leveringsuke på ordrebekreftelsen. Leveringsdag bestemmes av transportøren, og vi i WG kan ikke påvirke denne. Transportøren kontakter deg om levering med et tidsintervall for lossing senest dagen før levering, på telefonnummeret du har oppgitt. Kontakt pr. telefon skjer man–fre kl. 07.00–20.00. Levering skjer normalt på dagtid på hverdager. I høysesongen skjer levering også på kveldstid og helligdager.

Kranbil: Komplette hagestuer, drivhus og andre store og omfangsrike produkter leveres med kranbil hjem til deg i postnummerområdet 0000–7599, med unntak av 7100–7199.

Lastebil/trailer: Komplette hagestuer, drivhus og andre store og omfangsrike produkter leveres med vanlig lastebil/trailer hjem til deg i postnummerområdet 7100–7199 og 7600–9999. Dette innebærer at kunde skal være behjelpelig med å losse for hånd, eller eventuelt skaffe traktor/truck for å underlette lossingen.

Viktig! Det er ditt ansvar å oppgi riktig telefonnummer, å sørge for å være tilgjengelig og å ta imot leveransen i det angitte leveringsintervallet. Du må også sørge for at lastebilen kommer frem. I motsatt tilfelle blir du ilagt en ombestillingskostnad på 1000,-. Sørg for at veien er fri, slik at varene kan losses på stedet. Er du usikker på fremkommeligheten på lossestedet, må du ta det opp med transportøren når det avtales levering. Det er du som har ansvar for at lastebilen har farbar vei helt frem til lossestedet. Ekstrakostnader for spesialbil, kranbil eller annet som ikke inngår i den vanlige leveransen, bekostes av deg.

Postnummerinndelingssoner Norge

postnummerinndelningssoner-norge

Fraktsonekostnad Norge

fraktzoner_norge_2018

FORSINKELSE AV LEVERANSER

Omstendigheter vi ikke rår over (produksjonsbelegg hos underleverandører, transportkonflikter, ulykker, streik, osv.) i tillegg til stort trykk i høysesongen kan føre til at leveranser iblant blir forsinket. Siden du får en beregnet leveringsuke, anbefaler vi at du bestiller håndverkere med noen ukers margin for å sikre at du har fått en komplett og hel leveranse. Ifølge loven har vi rett til å sende erstatningsvarer dersom noe mangler, er feil eller skadet, og erstatter dermed ikke påløpte kostnader pga. forsinkelse el.l. Skulle din komplette leveranse bli forsinket (i forhold til beregnet leveringsuke), bruker vi en allerede fastsatt tariff for prisavslag når det gjelder leveranseforsinkelse – utover det forbrukerkjøpsloven sier – som følger:

  1. 1 ukes forsinkelse medfører ingen kompensasjon i form av prisavslag.
  2. 2–3 ukers forsinkelse medfører 1 % prisavslag på bestillingsverdien.
  3. 4 uker eller mer medfører 2 % prisavslag på bestillingsverdien.

Oppdelte leveranser, kompletteringsleveranser eller restordreleveranser medfører ikke prisavslag.

LEVERING TIL ØYER

Ved levering til øyer uten fastlandsforbindelse leverer vi på bakkeplan ved avgående kaiplass. Enkelte fergeselskaper har som krav at godset må være emballert for sjøfrakt. Dette kan vi gjøre for deg til en fast pris på 995,-. Har du spørsmål, kan du ringe transportavdelingen vår på tlf. 69 83 77 00.

PAKKE

Enkelte mindre bestillinger med makslengde på 1,2 meter leveres til et utleveringsdepot i nærheten av leveringsadressen du har oppgitt. Når bestillingen er klar til å hentes på utleveringsdepotet, får du en melding pr. sms, e-post eller brev. Du kan hente leveransen når det passer deg, men senest innen 14 dager. Bestillingen må hentes av den personen som står oppgitt på leveringsadressen.


 

Godsmottak

Mottakeren må kunne legitimere seg og være myndig. Mottakeren må være behjelpelig ved lossing av leveransen og bistå sjåføren med dette. Kontroller godset sammen med sjåføren, og se til at alt er uskadet, og at antall kolli er i samsvar med fraktseddelen / den håndholdte datamaskinen. Synlige skader og manglende kolli skal noteres direkte på fraktseddelen / den håndholdte datamaskinen før det kvitteres for godset, og skal så snart som mulig etter dette meldes inn på HelpCenter via willabgarden.no.

Skjulte skader som ikke oppdages ved godsmottak, må meldes inn innen 7 dager via HelpCenter på willabgarden.no. Det er derfor viktig at du fjerner emballasjen og undersøker alle produktene nøye med en gang du har mottatt leveransen. Dokumenter alltid skadene ved å ta bilde av det, og send bildene med som vedlegg til reklamasjonen. Ta alltid vare på det skadede godset frem til WG har vurdert saken. Hvis du har avtalt med transportøren at godset kan leveres uten mottakskvittering, overlates ansvaret for varene til deg så snart levering er utført.


Åpent kjøp

Ved kjøp i en av våre butikker tilbyr vi åpent kjøp i 30 dager på alle lagervarer. Hvis du vurderer å benytte deg av åpent kjøp, må du huske å ta med kvitteringen på kjøpet. Varen må være ubrukt og i originalemballasjen. Kundeunike varer omfattes ikke av åpent kjøp.


Angret kjøp – lagervarer 

Du som handler hos Willab Garden, har en lovfestet angrerett. Angreretten gjelder likevel ikke for spesialtilpassede varer og varer kjøpt etter mål (for eksempel spesiallagde drivhus, måltilpassede skjøteelementer eller tilkappet limtrereisverk).

Hvis du benytter deg av angreretten, kan du selvfølgelig se på og undersøke varen. Husk å behandle varen forsiktig og bare i den grad det er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. En tommelfingerregel er at du skal håndtere varen slik du ville fått tillatelse til hvis du hadde sett den i butikken. Behandler du varen utover det som er tillatt, står du selv ansvarlig for varens forringede verdi. Ved tilbakebetaling forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp tilsvarende verdiforringelsen.

Hvis du vil angre kjøpet, må du melde fra til oss via HelpCenter på willabgarden.no innen 14 dager etter at du mottok varen. Ved dellevering begynner angrefristen å løpe først når du har mottatt den siste varen. Hvis du ønsker det, kan du bruke Forbrukerrådets angrerettskjema. Det holder at du sender skjemaet innen angrefristen. Ved angret kjøp tar vi en returavgift for lastebilreturer som tilsvarer den reelle fraktkostnaden, og 195,- for pakkereturer.

Vær oppmerksom på at hvis du unnlater å hente ut en pakke eller ikke tar imot en leveranse, regnes ikke dette som å benytte seg av angreretten. Det å ikke hente ut eller ta imot en pakke/leveranse innebærer alltid at du som kunde blir belastet en ekstrakostnad.


Angret kjøp – bestillingsvarer (kundeunike varer)

Ved bestilling hos WG får du alltid en ordrebekreftelse, slik at du kan kontrollere at alt er blitt riktig. Noen ganger må du signere og returnere ordrebekreftelsen før produktene dine blir satt i produksjon. Innen 24 timer må du melde fra om den godkjente ordrebekreftelsen er feil, eller om du vil endre på noe. Hvis produksjon eller materialleveranse er påbegynt, har du ikke rett til å angre kjøpet.


Reklamasjonsrett

Willab Garden følger forbrukerkjøpsloven. Dette gir deg rett til å reklamere på drivhus og utendørskomponenter, WPC-gulv og glassrekkverk innen 5 år. For øvrige produkter gjelder 2 år. Forutsetningen er at du må bevise at feilen fantes ved kjøp. Bedømming av reklamasjonstilfeller gjøres bl.a. etter bransjestandard SS-EN 12150-2 termisk hardnet sikkerhetsglass, SS-EN 1279 isolasjonsglass, GSB AL 631 Qualicoat lakkert aluminiumsprofiler, SS-EN 390 limtre. Ved en eventuell tvist følger vi Forbrukerrådets beslutning.


Garantier

HAGESTUE
Generelt – WG gir ingen garantier for vind- og vanntetthet når det gjelder skyvepartier / vinduer / faste vinduer i seriene WG25–85. Likeledes gis det ingen garantier for fullstendig kondensfrie glasspartier og tak. Ved mangel på tilstrekkelig ventilasjon, hurtige temperaturendringer, fuktavgivende gjenstander som planter, betongdekke, fuktig bakke, osv. kan det oppstå kondens.

WG erstatter ikke påløpte kostnader grunnet feilaktig montering, eventuell demontering, eventuelle følgeskader, transport, arbeidslønn m.m. WGs garantiforpliktelser omfatter heller ikke feil forårsaket av kjøper eller en annen person som kjøperen har betrodd produktet. Garantiforpliktelsene gjelder ikke når monteringsanvisning/vedlikeholdstips ikke er fulgt. Husk alltid på å melde fra til forsikringsselskapet ditt når du har bygd hagestue. Ved skader forårsaket av værfenomener må du snarest kontakte forsikringsselskapet.

Partier – 5 års garanti mot konstruksjons- og materialfeil. Garantien gjelder også glass med hensyn til fabrikasjonsfeil (vi følger Svensk Planglasförenings bestemmelser). Garantien omfatter ikke feil forårsaket av unormal slitasje. 

Isolasjonstak – 10 års garanti mot nedbrytning av solstråler (UV-stråler) og misfarging (at plasten gulner), under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsanvisningen er fulgt. Tilgroing forårsaket av miljøet i omgivelsene omfattes ikke av våre garantier. Vi anbefaler at du bruker forseglingsteip til alle våre isolasjonstak for å redusere risikoen for tilgroing. Finnes som ekstrautstyr.

DRIVHUS

Generelt – WG gir ingen garantier for vind- og vanntetthet når det gjelder våre drivhus. Likeledes gis det ingen garantier for kondensfrie glass- og aluminiumsflater. Ved mangel på tilstrekkelig ventilasjon, hurtige temperaturendringer, fuktavgivende gjenstander som planter, betongdekke, fuktig bakke, osv. kan det oppstå kondens. Vi anbefaler alltid å møblere drivhuset med møbler som er beregnet for utendørsbruk.

WG erstatter ikke påløpte kostnader for feilaktig montering, eventuell demontering, eventuelle følgeskader, transport, arbeidslønn mm. WGs garantiforpliktelser omfatter heller ikke feil forårsaket av kjøper eller en annen person som kjøperen har betrodd produktet. Garantiforpliktelsene gjelder ikke når monteringsanvisning/vedlikeholdstips ikke er fulgt. Husk alltid å melde fra til forsikringsselskapet når du har bygd drivhus. Ved skader forårsaket av værfenomener må du snarest kontakte forsikringsselskapet.

Glass – 5 års garanti mot punktert glasskassett for drivhus med dobbeltglass (glasskassett). Garantien gjelder også glass med hensyn til fabrikasjonsfeil (vi følger Svensk Planglasförenings bestemmelser).


Aluminiumsreisverk – 12 års garanti på material- og bearbeidingsfeil. Gjelder ikke ved vindstyrker på over 21 m/s. Drivhusprofiler i ubehandlet aluminium har naturlige fargevariasjoner. Fargevariasjoner, f.eks. mørkere områder eller linjer på ubehandlet aluminium, regnes derfor ikke som feil eller grunnlag for reklamasjon av Willab Garden. 

Drivhus Green Room – 5 års stormgaranti ved vindstyrke på opptil 32,7 m/s (øvre grense for storm). For øvrig gjelder også for Green Room 12 års garanti på material- og bearbeidingsfeil. Gjelder ikke ved vindstyrker på over 21 m/s etter 5 år.

Isolasjonsplast – 10 års garanti mot nedbrytning av solstråler (UV-stråler) og misfarging (gulning), under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsanvisningen er fulgt. Tilgroing forårsaket av miljøet i omgivelsene omfattes ikke av våre garantier. 

UTEPLASS
WPC-gulv – 10 års garanti mot muggangrep, råte og sprekker. Dette er under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsanvisningen er fulgt.

Glassrekke – 10 års garanti mot bearbeidings- og materialfeil. Dette er under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsanvisningen er fulgt. Garantien gjelder også glass med hensyn til fabrikasjonsfeil (vi følger Svensk Planglasförenings bestemmelser).Priser og katalogens gyldighet

Prisene i hovedkatalogen gjelder til neste katalog kommer eller til 31. januar 2019. Vi forbeholder oss retten til å justere prisene basert på valutaendringer, valutanedskrivninger, mva.-endringer eller lignende forhold som ligger utenfor vår kontroll. Alle priser er inklusiv mva. For kampanjeprodukter gjelder prisavslaget bare i den aktuelle kampanjeperioden.


Forbehold

Vi i WG forbedrer og utvikler kontinuerlig våre produkter i samarbeid med våre underleverandører. Vi forbeholder oss derfor retten til å foreta løpende konstruksjonsmessige endringer. Vi tar dessuten forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvik i fargegjengivelsen av tekniske årsaker.

Bestillinger kan bli annullert dersom varen er bestilt til en feilaktig eller urimelig lav pris. Vi henviser alltid til gjeldende priser/kampanjepriser, og ved tilfeldige feil på f.eks. nettstedet vårt forbeholder vi oss retten til å annullere ordrer som er bestilt til en pris som ikke samsvarer med markedsførte priser / kampanjepriser i andre kanaler. Reklame

Du som får reklametilbud fra oss, kan selvfølgelig velge bort disse. Send en melding til info@willabgarden.no

Planleggingsverktøy

Skal du bygge hagestue? I vår hagestueguide kan du enkelt planlegge den nye hagestuen din. Design i 3D og test forskjellige løsninger. Tilpass hagestuen helt etter dine behov og ønskemål. Du vil få prisen direkte i verktøyet.

Tegn hagestuen din nå

Vi gjør det enklere og morsommere å handle drivhus på nettet! I vår guide velger du selv modell, farge, plassering av dører og hvilke tilvalg du vil ha i ditt drivhus.

Til drivhusguiden

Et fantastiskt hjelpemiddel for deg som skal kjøpe glassrekkverk. Oppgi dine mål og guiden regner direkte ut delinger og materialbehov. Du får raskt et bilde av hvordan ditt glassrekke kommer til å se ut og hva det koster.

Til glassrekkeguiden

WPC-guiden gjør det enkelt å handle WPG-golv. Oppgi dine mål og få forslag på hvordan du kan legge ditt golv og leggemønster. Guiden beregner antallet klips og endelokk som behøvs og du får en totalpris.

Til WPC-guiden

Anpass de nye vinterisolerte glasspartiene som du selv vil. I Glasspartiguiden kan du skreddersy skyvedører, foldevindupartier eller faste partier for vinterhagen eller fasaden. Du får detaljerte 3D-bilder og prisen direkte i verktøyet.

Til Skyvepartiguide

Se ulike drivhus eller hagestuer i din egen hage - innen du kjøper! Willab Gardens app gjør det mulig å få et bilde av hvordan de ulike modellene kan framstilles i din egen hage.

App Store

Om Willab Garden

Willab Garden har vært Nordens ledende leverandør av hagestuer og drivhus siden 1986. Vi hos Willab Garden vil gjerne tilby deg et bredt og prisgunstig utvalg av kvalitetsprodukter innen drivhus, hagestuer, uteplasser og annet, som hjelper deg til å skape ditt favorittrom i hagen! Hos oss finner du alltid masse inspirasjon til drivhus, hagestuer, plantedyrking og interiør. Enten på nettet eller i sosiale medier, eller du kan besøke noen av våre butikker/showroom. I butikkene våre kan du se de produktene vi har i inspirerende omgivelser, og få hjelp av våre kunnskapsrike selgere. Du finner dessuten et stort utvalg interiørdetaljer til hagestuen, drivhuset eller hjemmet. Foretrekker du å planlegge din nye hagestue eller ditt nye drivhus i fred og ro, har vi smarte digitale planleggingsverktøy på nettet og som app. Ved hjelp av disse kan du utforme drivhuset eller hagestuen i 3D. Det skal være enkelt, trygt og behagelig å handle hos oss!

Velkommen!

Les mer om Willab Garden »

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. trygg e-handel

Oppgi en e-postadresse som din handlekurv skal sendes til.

Send