Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Butikkselger

Willab Garden er en familiebedrift som stadig vokser, med mer enn 30 år i bransjen. Hovedkontor, sentrallager og produksjon er i Östra Karup rett utenfor Båstad i Sverige. På Lierstranda, i Bromma, Munkedal og Greve i Danmark finner du butikkene våre med showroom og salgsavdelinger. Willab Garden er en arbeidsplass som preges av engasjement, trivsel og entreprenørskap.

Det hersker en fantastisk entreprenørånd hos Willab Garden, noe bedriften gjerne vil oppmuntre til. På Willab Garden er vi i stadig endring og utvikling, alt for å kunne tilby kundene våre det beste innen hagestuer, drivhus og hageliv. Den som blir en del av Willab Garden, blir en del av vår måte å tenke på når det gjelder kunder, service og kundebehandling. Vi er en bedrift med 180 ansatte, der hver og en anstrenger seg for å gi kunden kvalitative løsninger til boligen. Samtidig har vi det morsomt mens vi holder på! Det tror vi er en viktig forutsetning for å lykkes.

Drammen
Nå søker vi selgere til vårt nye showrom i Drammen!

Arbeidsoppgaver
Du vil jobbe med kollegaer i teamet ditt for å selge drivhus / hagestue. Vi møter kunder hovedsakelig når de kontakter oss via e-post, telefon og når de besøker butikken vår. Arbeidet omfatter å gjennomføre en behovsanalyse, presentere ulike modeller og alternativer, veilede i valg av produkter og tilbehør og hjelpe dem gjennom hele kjøpsprosessen.
Målet er å oppfylle alle de krav og forventninger som kunden har ved sitt kjøp gjennom god kundeservice. Vi skal være til stedet før, under og etter kundens kjøp og yte god service i alle deler av kjøpsprosessen. Som ny selger vil du få mye støtte fra både kollegaer og teamledere som er der for å hjelpe deg under introduksjonen og i det daglige arbeidet.

Din profil
Erfaring med salg og kundekontakt er en stor fordel. Det gjør det også enklere om du har teknisk/praktisk forståelse og/eller interesse for hjem og hage å kunne forholde deg til våre kunder og produkter. Erfaring fra bygg og anlegg er også en fordel.
Du behersker norsk språk godt i tale og skrift og gode datakunnskaper er en forutsetning for å kunne utføre jobben.
Som person er det viktig at du er serviceorientert og positiv og kan planlegge og gjennomføre arbeidet ditt på en strukturert måte. Kreativitet og problemløsningsevne gjør det enklere, ettersom kunden din noen ganger har en visjon om sluttproduktet, men trenger din hjelp til å finne praktiske løsninger.

Arbeid
Du vil bli ansatt på heltid direkte i Willab Garden.

Applikasjon
Send søknaden din på e-post senest 2022-01-14 til bjorn.woll@willabgarden.no. Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å ringe 69 83 77 00

Utvelgelse og intervjuer pågår. Vennligst oppgi når du har mulighet for oppstart hvis det blir aktuelt.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank