Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Jobbe hos Willab Garden

Willab Garden er en familiebedrift som stadig vokser, med mer enn 30 år i bransjen. Hovedkontor, sentrallager og produksjon er i Östra Karup rett utenfor Båstad. I Drammen, i Bromma, Munkedal og Greve i Danmark finner du butikkene våre med showroom og salgsavdelinger. Willab Garden er en arbeidsplass som preges av engasjement, trivsel og entreprenørskap.

Våre kjerneverdier er ryggraden i alt vi gjør.

Engasjement – Vi mener det er viktig å ha mål. Tydelige målsetninger og mål, der alle opplever at det arbeidet de gjør er betydningsfullt, er viktig for å få medarbeiderne til å føle seg engasjerte og motiverte.

Trivsel – Et godt arbeidsmiljø er avhengig av mange forskjellige ting, men noe som ofte er det viktigste, er kollegene. Hvis man trives med arbeidskameratene sine, er det morsomt å gå på jobb. Mange medarbeidere har vært hos oss i flere år. Det ser vi som en bekreftelse på at vi jobber riktig som bedrift.

Entreprenørskap – Det hersker en fantastisk entreprenørånd hos Willab Garden, noe bedriften gjerne vil oppmuntre til. På Willab Garden er vi i stadig endring og utvikling, alt for å kunne tilby kundene våre det beste innen hagestuer, drivhus og hageliv. Den som blir en del av Willab Garden, blir en del av vår måte å tenke på når det gjelder kunder, service og kundebehandling.

Vi er en bedrift med 180 ansatte, der hver og en anstrenger seg for å gi kunden kvalitative løsninger til boligen. Samtidig har vi det morsomt mens vi holder på! Det tror vi er en viktig forutsetning for å lykkes.

Velkommen å bli en del av Willab Garden!

0 / 1000
Dra filer hit, eller
PNG, JPG eller JPEG

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank