Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Oppbevaring av hagestue

Oppbevaring av deler til hagestue før montering.

Limtre

Limtre kan lagres utendørs hvis det beskyttes mot vær og vind under en presenning.

Legg limtredelene i horisontal stilling 300 mm over jord/gulv med god luftsirkulasjon, og med et tilstrekkelig antall tilfarere under for at delene ikke skal bli bøyd. Det er viktig at luften kan sirkulere mellom presenningen og limtreet, og at presenningen slutter et stykke over bakken.

Lagringsplassen skal være godt drenert og uten snø. Asfalt eller grov singel er et godt underlag. Lagringsplassen må være i skygge om våren, sommeren og høsten for at temperaturen i limtrepakken ikke skal bli høyere enn utendørstemperaturen, da det kan føre til kondens.

Kanalplasttak

Kanalplast må beskyttes mot sollys, varme og fukt før montering. Det kan bygge seg opp sterk varme i kanalplasten når den er buntet sammen, noe som kan være skadelig. Beskyttelsesplasten kan for eksempel bli vanskelig å fjerne.

Glasspartier

Glasspartiene kan lagres utendørs hvis de er beskyttet mot vær og vind under en presenning. Glasspartiene skal oppbevares i skygge når det er vår, sommer og høst. Det er viktig at luften får sirkulert mellom presenningen og hvert enkelt glass, og at presenningen slutter et stykke over bakken. Det er fordi temperaturen i glassesken ikke skal overstige utendørstemperaturen.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank