Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Om våre hagestuer

Vi hjelper deg å finne hagestuen som passer akkurat deg og ditt liv, men som også er tilpasset ditt hus og din hage. Vi gir deg stor valgfrihet med mange modeller og størrelser i tillegg til flere ulike skyvepartier og taktyper. Siden mange deler til hagestuen kommer fra vår egen produksjon kan vi tilby kvalitet i hver detalje, og det til en meget konkurrensekraftig pris!

Noen gode grunner til å velge hagestue fra Willab Garden:

Beste pris for vinterhage i 2023 ifølge Villalivet

Takket være vår erfaring og kontroll over produksjonen kan vi tilby hagestuer til en lav kostnad med kvalitet i hver detalje.

Prisgaranti på komplette hagestuer

Vi vil gi deg den beste opplevelsen, både når du handler hos oss og når du bruker dine produkter. Med vår prisgaranti på utvalgte komplette hagestuer kan du være trygg med at du har gjort et riktig...

P-merkede hagestueprodukter

Willab Garden har siden starten stått for kvalitet og kunnskap. At våre hagestueprodukter holder høy kvalitet, visste vi fra før. Men når vi nå har latt RISE teste våre hagestuer, har vi fått den...


Velg hagestue etter sesong

Har du lyst å bruke hagestuen kun om sommeren eller også om vinteren? Det er hagestuens isolasjonsevne som avgjør det, og derfor har vi delt inn hagestuene våre i sesonger.


Designe & tilpass din nye hagestue

Våre komplette hagestuer er en ferdig pakke hvor reisverk, glasspartier og tak inngår. Du kan velge mellom 100-talls varianter og personalisere og tilpasse din hagestue.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank