Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Stilren pergola

Paret Bertilsson hadde allerede skapt seg en gjennomtenkt hage med fin utforming, men det føltes som om det manglet noe. Noe som gjorde hagen komplett. De fant svaret i en stilren svartlakkert Pergola med store glasspartier som åpner opp mot hagen.

Pergolaen passer perfekt inn hos oss
Pergola Linear 2.0 fra Willab Garden

Vi fant vår pergola hos Willab Garden

– Tanken om en hagestue hadde vi hatt lenge, men vi ville at den skulle føles helt riktig i hagen vår og passe til funkisvillaen, sier Gun-Inger. Etter å ha sjekket ut markedet dro vi til Willab Gardens store utstilling. Der kunne vi i fred og ro gå rundt og oppleve de ulike modellene i virkeligheten.

Vi traff profesjonelle og kunnskapsrike medarbeidere hos Willab Garden som veiledet oss hele veien frem til pergolaen stod i hagen. Vi fant flere modeller vi likte, men festet oss ved Pergola, som med sitt rene formspråk passer perfekt inn hos oss. Vi pratet også med arkitekten vi samarbeidet med, som likte valget vårt. Som bonus har verdien av eiendommen gått opp etter at vi bygde hagestuen.

Stilrene skyvedører beskytter mot vind og regn
En pergola innredet med en koselig sofa

Pergola med sitt rene formspråk passer perfekt inn hos oss

– Funksjonen med det justerbare lamelltaket er fantastisk. Når det er stengt, er det virkelig helt tett, og når vi åpner taket, blir det god luftgjennomstrømning, perfekt på varme sommerdager når en vanlig hagestue kan føles litt varm. Siden det er mulig å stille inn lamellene i så mange trinn, kan vi selv bestemme hvor mye sol vi vil ha inn. Lamellene siler lyset og gir behagelig skygge. Så uansett vær er det deilig å være i pergolaen!

Vi valgte å komplettere med de stilrene WG 10-partiene for å få beskyttelse mot vind og regn, men samtidig skape en total utendørsfølelse med de store, rene glassflatene. Vi kommer nær naturen med planter tett innpå.

Fleksibelt med justerbart lamelltak
Fleksibelt med justerbart lamelltak

– Pergolaen er virkelig anvendelig. Vi skaper anledninger der vi går ut til ekstrarommet vårt så ofte vi kan i løpet av vår, sommer og høst. Alt fra deilige frokoster til middager, og dessuten fungerer det utmerket som arbeidsrom. Det koseligste er når vi kryper ned i en stol med en god bok og en varm kopp og det blåser litt ute, med regndråper som renner ned langs glasspartiene. Når vi har venner over, er pergolaen et velkomstrom der vi byr på drinker og snacks. På dager når været ikke er helt til å stole på, dekker vi langbord under taket. Vi bruker vår innglassede pergola til å forlenge utesesongen, både vår og høst. En gassovn varmer opp på de dagene det er litt kjøligere. Det er kanskje ved slike anledninger at vi trives aller best her ute, avslutter Gun-Inger.

Om pergola i aluminium

Gjør din uteplass til en herlig forlengelse av huset – som et rom under åpen himmel!  Med en Pergola i lakkert aluminium får du en kraftig og i prinsippet vedlikeholdsfri konstruksjon som blir til glede hele året.  Pergolaen har fjernstyrte, vippbare taklameller med en kraftig konstruksjon som står imot både snø og regn.
Les mer her: Pergola fra Willab Garden


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank