Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Hagestuestil – i tre varianter

Jimmy Schönning har innredet utallige rom på TV i løpet av årene og blitt en kjent profil. Ingen kan unngå å legge merke til entusiasmen og intuisjonen han har for å fange opp følelser og hente dem frem i dagen. Vi ga ham et oppdrag han aldri hadde fått før – innred en hagestue, men til tre helt forskjellige familier.

Småbarnsfamilie sitter og spiser middag i sin fargerike hagestue.

Masse liv for barnefamilien

I denne hagestuen er det alltid noe morsomt på gang. Sammen kan familien boltre seg i skaperglede, artige påfunn og kjærlig samvær gjennom alle døgnets våkne timer. Selvfølgelig skal dette prege interiøret med like sprudlende farger, herlig umake stoler og så klart et lite hjørne til både
lek og kos.

Barnefamiliens paradis

I det ene øyeblikket tid for kreative sysler, i det neste en middag i fred og ro. Hagestuen er et levende og omskiftelig sted som raskt kan tilpasses akkurat det man måtte ønske og ha behov for. Hele livet får plass. Det er bare et spørsmål om kreativitet og lyst! Noe det finnes masse av i en familie med tre viltre unger.

Slik valgte Jimmy stil:

  1. Han lot tak og vegger være hvite og kanaliserte i stedet all fargeenergi til sittemøbler og tekstiler. På den måten blir det også lettere å gjøre endringer.
  2. Velg fargeglade møbler i en stram stil som gjerne fungerer både innen- og utendørs. Da kan de brukes i alle sesonger.
  3. La gjerne en fargetone gå igjen, slik som den turkise gjør her.
Tenårsfamilie spiller spill i sin hagestue innredd i svart og hvit.

Stilig for tenåringsfamilien

For familien med litt større barn er hagestuen et rolig sted, langt unna hverdagens kjas og mas. Med et interiør i hvitt og svart skapes et grafisk uttrykk og en stilren følelse av luksus. Å være sammen i hagestuen er virkelig en av hverdagens luksusopplevelser!

Husets viktigste rom

Det går fort. Snart er barna som en gang var små, tenåringer og unge voksne. Nå brukes ikke hagestuen så ofte til lek, men mer til avkobling og humørfylt samvær. Til lekselesing i en deilig lenestol, til middagsselskaper, spillkvelder og whiskysmaking.

Smakfullt innredet i hvitt og svart. Hagestuen er blitt husets viktigste rom. I det duse morgenlyset nytes frokosten, og i skumringen skapes det en koselig stemning med hagen som bakgrunn rett utenfor glassveggene.

Slik valgte Jimmy stil:

  1. Bland ulike typer stoler og sittemøbler, men hold dem i strengt monokrome fargenyanser.
  2. Ikke vær redd for å sette møbler rett foran glasspartiene. Her med en skjenk som gir hagestuen en lun følelse, og som fungerer som avlastningsbord og et sted der du kan sette ting.
  3. Understrek gjerne høyden. Den svarte klokken gjør en bevisst på den flotte takhøyden, men la da lampen skape intimitet rundt bordet.
En hagestue innredd med møbler og innredning i naturmaterialer og duse farger.

De gylne årene

Når barna er fløyet ut av redet, er det tid til så mye annet. For eksempel å oppdage verden. Interiørdetaljer og møbler fra ulike verdensdeler holder minnene levende. Den store messinglampen har et nordafrikansk preg som slår an tonen for hele hagestuen.

En hagestue som utstråler opplevelser og eventyrlyst

Med livet som hovedingrediens og opplevelser som krydder skapes en oase med påvirkning fra andre verdensdeler og kulturer. Her ligger alt til rette for en deilig stund. Sammen med venner planlegges neste reise. Blir det Sør-Amerika denne gang?

I de sjenerøse kurvstolene med et glass vin og det varme lyset fra solnedgangen, blir kveldene i hagestuen magiske.

Slik valgte Jimmy stil:

  1. Naturtoner mot det hvite passer godt sammen med grønnsværet og naturens egne skiftninger utenfor glasspartiene.
  2. Prøv å møblere asymmetrisk, kanskje passer det best hos deg.
  3. Tretoner, rotting og hamp i kombinasjon med upolert messing gir en utrolig harmonisk interiørfølelse.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank