Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

En ny generasjon hagestuer

Vanligvis når man tenker på hagestuer, så er det kanskje en hagestue med limtrereisverk. Tradisjonelt har det vanligste vært limtre, men alternativet er aluminiumsreisverk, som etter hvert er blitt skikkelig populært for hagestuer. Et reisverk som er vedlikeholdsfritt og litt slankere i utførelsen. Det gir et renere og mer moderne inntrykk.

Hagestue i aluminium, en pappa og en datter sitter foran hagestuen en sommerdag.

Familien Nyqvist er ferdige med sin hagestue og forteller hvordan de tenkte da de skulle sette opp hagestue:
- Vi pratet lenge om hvor deilig det skulle bli å forlenge utendørssesongen. Da vi flyttet til nytt hus, var det en perfekt anledning til å bygge hagestue. Vi syntes det var en stor fordel at aluminiums-reisverket var vedlikeholdsfritt, og dessuten er dette reisverket litt nettere enn limtrereisverk, noe som gir en herlig følelse i hagestuen.

Og hagestuen fant virkelig sin plass ved det nybygde huset! Rett ved svømme-bassenget, hvor den er blitt et kjærkomment ekstrarom som brukes av hele familien. "Vi ville ha det så stort som mulig, og vi ville ha det med kveldssol. I og med at vi gjorde det så stort, har vi fått plass til både en spisedel og en sitte-gruppe inne i hagestuen. Og vi benytter det så ofte som vi får til! Vi sitter ute fra april til oktober. Og så har vi et kjempestort kjøleskap om vinteren!"

Hagestue i aluminium sett fra siden, med partier.

Rundt om i Europa er det blitt atskillig mer vanlig med aluminiumsreisverk, og hos Willab Garden har vi nå to modeller. Aluminium Pulpet, som familien Nyqvist har valgt, og årets nyhet – Aluminium Sadeltak. En hagestue som skaper mye romfølelse med sin sjenerøse takhøyde.

I Willab Gardens butikker kan du se alle hagestuemodellene, og det var blant annet det som gjorde valget enkelt for familien Nyqvist. "Vi kikket rundt hos ulike leverandører, men festet oss ved Willab Garden, delvis fordi aluminiums-reisverket var så fint, og fordi vi hadde en så god opplevelse i butikken."

Familien Nyqvists tre tips til den som tenker på å sette opp en hagestue:

  1. Tenk stort! Du vil aldri angre på at det er stort.
  2. Tenk gjennom hva slags gulv du vil ha. Vi valgte å støpe en plate, legge gulvvarme og deretter fliser. Det ble helt supert!
  3. Tenk på hvordan den skal brukes. Vi plasserte den slik at vi fikk kveldssol, fordi vi fremfor alt ville forlene utesesongen.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank