Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Det ekstra rommet

Emma og Rickard kjøpte sitt lille drømmehus på landsbygda i Småland. Hagestuen var et smart påfunn som gjør at de får et ekstra rom gjennom hele sommerhalvåret – og noen ganger om vinteren også.

Hagestue Pulttak som brukes som ekstra rom en sommerdag.

For fire år siden flyttet Emma og Rickard inn i det hvitkantede røde huset. Der var det allerede en hagestue, men den føltes liten og umoderne og kunne bare brukes i sommermånedene.

"Vi ville gjerne ha en lengre brukssesong for hagestuen, og dessuten ha rikelig med plass til familie og venner", forteller Rickard, og fortsetter: "Vi bygde et helt nytt bjelkelag for verandaen og isolerte den delen der hagestuen står. Med isolasjonspartiene WG 50 og et 20 mm tykt isolasjonstak får vi det behagelig fra mars til oktober. Noen ganger i løpet av vinteren varmer vi opp hagestuen når vi har fest."

Den lune stemningen merkes godt i hagestuen takket være innredning med vanlige møbler. Preget forsterkes av det massive furugulvet, som signaliserer at dette er mer et innerom enn et uterom.

Hagestue Pulttak tilsluttet et rødt hus.

Husets boligareal er på rundt 100 m², og med hagestuen har de fått nesten 20 m² i tillegg, noe som virkelig utgjør en forskjell. "Nå føles det virkelig som at vi har mye plass", synes Rickard og Emma.

Hvorfor falt valget på en hagestue fra Willab Garden? "En bra hjemmeside og muligheten til å lage 3D-bilder med hagestueguiden", sier Rickard. Etter å ha fått en idé om hva de kunne ønske seg, dro de til butikken i Båstad der de fikk hjelp med detaljene av selgerne, justerte enkelte mål og fikk laget en detaljert tegning.

"Jeg ville bygge selv, så det var veldig greit å få reisverket ferdig tilkappet, jeg måtte bare sage til panelene og noen lister. Det var som å få levert hjem et byggesett", forteller Rickard.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank