Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Hagestue til vinter

De fleste kunder vi snakker med, ønsker også å ha mulighet til å benytte hagestuen om vinteren. Vi på Willab Garden hjelper deg gjerne med å planlegge og tegne din vinterisolerte drømmehagestue. Disse hagestuene kaller vi vinterhager. Det er fordi de forlenger sesongen så du kan benytte hagestuen også i løpet av vinterhalvåret. Men hva må du tenke på for at det skal være mulig? Vi hjelper deg!

Hva betyr det å ha en hagestue til vinter? 

En hagestue til vinter betyr at den er mer isolert. Det betyr at du kan bruke hagestuen også i vinterhalvåret. Du kan dessuten varme opp hagestuen midlertidig og få en behagelig temperatur. Du forlenger rett og slett sesongen og kan glede deg over følelsen av å være nærmere hagen selv om du koser deg innendørs i hagestuen. Vinterhage gjør at du kan følge hagen din gjennom alle fire årstider med gode middager eller en kopp te i hagestuen. 

Njuter av en varm kopp kaffe intill uterummet

Ekstra isolasjon for hagestuer som brukes om vinteren

En vinterisolert hagestue gjør at du kan få en behagelig temperatur i hagestuen i årets kaldeste måneder. Det er viktig at tak, fundament, vegger og glasspartier har ekstra isolasjon slik at de holder mer effektivt på varmen. Det kan også være nødvendig å vurdere ventilasjonen: god ventilasjon reduserer risikoen for kondens på glasspartiene. 

Myser intill en härlig eld i den öppnaspisen

Kostnaden for en vinterisolert hagestue

Siden en vinterhage krever ekstra isolering for å holde en behagelig temperatur, blir prisen høyere på hagestuedelene. Du bør derfor ha budsjettet ditt i tankene når du velger isolasjonsnivå på hagestuen. Det kan være gunstig rent prismessig å bygge en hagestue som er vinterisolert, siden du også kan ha glede av den om vinteren. Du bør også ha økte kostnader for oppvarming i tankene når du velger en hagestue som du vil varme opp innimellom. Hvis du vil bruke hagestuen om vinteren, bør du ikke bare tenke på prisen når du velger hagestue, men selvfølgelig også legge mest vekt på behovene du og familien din har. 

Ekstra beskyttelse eller hagestue året rundt?

Du kan tenke på hvordan du og familien ønsker å bruke og utnytte hagestuen om vinteren. Hagestuen skal fungere som et ekstra rom som bringer deg nærmere hagen og naturen. Er det slik at dere bygger en hagestue for å få beskyttelse mot regn og blåst om sommeren, eller er tanken at du vil forlenge sesongen med mulighet for å varme opp hagestuen også i vinterhalvåret? Avhengig av hvilket behov du har kan du velge en løsning som gjør at du kan få glede av hagestuen året rundt, eller så kan du velge en hagestue som beskytter mot vær og vind.

Ta dine valg ut fra hva du føler deg fornøyd og tilfreds med, men tenk også på hvilket budsjett du har. En hagestue som kan brukes året rundt og om vinteren, er som oftest i en høyere prisklasse. Vanligvis brukes en isolert hagestue mer, noe som også kan gjøre den mer verdt prisen. En hagestue fra Willab Garden vil holde lenge og vil bli satt pris på av både deg, familien og gjester. Du kan lese flere tips om hvordan du planlegger hagestuedrømmen din her!


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank