Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Om Magestic

Willab Garden tilbyr seks ulike farger/overflatebehandlinger på stålplatetak: svart, mørk grå, mørk rød, sølvmetallic, antrasittmetallic og Magestic. Magestic er ikke en farge, men et levende materiale som utseendemessig kan beskrives som en matt overflate i aluminiumssink-belegg som mørkner med tiden. Det er behandlingen med sinkmagnesium som gir den unike finishen.

Tåler tøffe miljøer

Takket være den unike overflatebehandlingen som består hovedsakelig av sink, men også av aluminium og magnesium, er Magestic blikktak ekstremt korrosjonsbestandig. Det betyr at det tåler tøffe miljøer ekstra godt. For eksempel ved kysten, hvor tak utsettes for saltvann. Salt tærer på taket, og levetiden kan forkortes. Magestic passer også å legge i nærheten av jordbruk, der sure stoffer kan påvirke metallet.

På grunn av tilsetningen av magnesium, er Magestic-tak mer miljøvennlige enn tak med vanlige sinkbelegg. Dels gjennom en mer effektiv produksjonsprosess, dels gjennom en redusert kontakt
mellom sink og regnvann.

Levende overflate som eldes med patina

Magestic har en levende overflate som endres med tiden. I starten er den lys, men etterhvert blir den betraktelig mørkere og får en vakker patina som smelter inn med omgivelsene. Til forskjell fra eksempelvis bølgeblikk blir det imidlertid ingen brune rustflekker her, taket eldes snarere på en estetisk tiltalende måte. Se eksempelet under for å få en idé om hvordan det vil se ut.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Stengt

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank