Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Om våre kanalplasttak

Med et tak av isolasjonsplast får du en lys og luftig hagestue. Taket gir en behagelig dempning av lyset under solfylte dager. Takket være den gode isolasjonsevnen beholder hagestuen varmen. Hvor mye avhenger først og fremst av kanalplasttakets tykkelse.

Kanalplasttak slipper inn lyset i en moderne hagestue Visjon.

Økt bærekraft

Willab Garden har valgt markedets sterkeste og stiveste isolasjonstak. Isolasjonstakets konstruksjon med X-struktur, kryssavstiving, gir økt bærekraft og stivhet sammenlignet med tradisjonell kanalplast. Det gjør at du kan slippe eller bruke færre tverrdragere når du bygger taket.

Best isolasjon

Willab Gardens kanalplasttak fyller meget høye krav når det gjelder isolasjonsevne, styrke m.m. Taket er bygget opp av flere lag med doble kanaler. Kanalene gjør at kondens felles ut inne i platen og ledes ut. Dette minimerer faren for dråper fra innsiden av taket.

En mer behagelig hagestue med IQ Reflex

40 og 50 mm isoleringstak med IQ Reflex er den ideelle løsningen for tak til hagestuer og vinterhager. Taket tilpasser seg til de varierende forholdene i en hagestue. På sommeren når det er solfylte dager, slipper kanalplasttaket gjennom lyset, men reflekter effektivt bort varmen som kommer fra sollyset. På kalde vinterdager beholdes varmen fra varmekilden i hagestuen, dette takket være den gode isolasjonsevnen i det nye isoleringstaket med X-struktur. Her kan du lese mer om IQ Reflex.

Brandtestet og med garanti

  • Branntestet
    Kanalplasttaket av polykarbonat med X-struktur oppfyller Boverkets (Direktoratet for byggkvalitet i Sverige) krav for brannmotstandsdyktig materiale.
  • Uknuselig
    Kanalplasttakene er produsert av polykarbonat, som er 200 ganger sterkere enn glass, og kappes enkelt med en fintannet sag.
  • Dobbel 10-årig garanti
    Kanalplasttak med X-struktur har 10 års garanti. Garantien tar høyde for UV-motstandsdyktighet og brytes ikke ned eller misfarges (gulner). Et UV-motstandsdyktig lag på oversiden hindrer UV-strålene fra å bryte ned platen. Garantien gjelder også for haglskader opptil en viss størrelse på haglen. Transportbeskyttelsesfolien er merket med tekst på den siden som skal være oppreist. Våre selgere kan gi deg mer informasjon.

Komplett profilsystem ingår alltid

Profilsystemene til våre 10, 16, 20, 25, 32 och 40 mm kanalplasttak har dobbelt med gummilister for beste tetthet. Overprofilen er hvit for å gi et så vakkert utseende som mulig.

Profilsystemet består av midt- og kantsprosser samt dreneringslist og vegguttakslist med tilbehør. Profilsystemene er konstruerte slik at skivene ikke kan løsne uten at man demonterer profilsystemet. Her kan du lese mer om profilsystemer.

Takbjelker og krysseregler ingår ikke ved av kjøp av komplett tak.


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank