Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Profilsystem inngår alltid

Profilsystemene til kanalplasttakene våre har dobbelt sett med gummilister for å få det tettest mulig. Hvit overprofil gir et fint utseende.

Doble gummilister

Til dels er det gummilister i bunnprofilen (midt- og kantprofil) som tetter mot kanalplasttakplaten, og til dels er det integrerte gummilister i dekklokket. Bunnprofilen er 52 mm bred når den er i plast, og 65 mm bred når den er i aluminium.

Komplett profilsystem

Profilsystemet består av midt- og kantprofil samt dreneringslist og vegglist med tilbehør. På bildene ser du hvordan profilene er oppbygd, og hvilke mål og plasseringer som gjelder for bjelkelaget. Hvis det allerede finnes et bjelkelag, kan du legge tverrbjelker oppå dette med en c/c-avstand på 600 mm, og feste profilsystemet i dette. Det holder med en takhelling på minimum 4° (= 7 cm/m) ved montering av isolasjonstak. Profilsystemene er konstruert slik at platene ikke kan løsne uten at profilsystemet demonteres. Profilsystemet leveres komplett inkl. rustfrie skruer.

Glatt, hvit overflate

Dekklokket er av UV-bestandig hvit plast for å gi et så slett og diskré profilsystem som mulig. Du slipper en markert aluminiumsprofil med skruehoder som gir taket et kantete utseende. I stedet får du en slett og jevn, hvit overflate som passer bra til de hvitfargede isolasjonstakplatene.

Rask montering

Dekklokket i plast gir dessuten et jevnt trykk langs platene, i motsetning til skruer som klemmer punktvis og kan få listen til å «bølge» seg og eventuelt lekke. Fordi lokket smekkes på plass, går monteringen raskt og enkelt – en klar fordel. Profesjonelle håndverkere trenger bare ca. halvparten så lang tid på å montere vårt tak sammenliknet med tak som har dekklokk som skrus fast. Dekklokket har samme levetid som takplatene og har også 10 års garanti. Møneprofil inngår ikke og bestilles separat for saltaksbygg.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank