Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Støpt såle

Det er best å gjøre alt riktig fra grunnen av for å få en holdbar hagestue. Willab Gardens forskjellige komponenter har god passform. Det er viktig å være nøye med forarbeid og montering.

Støpt såle til hagestue

En støpt såle er oftest det beste alternativet for din hagestue, uansett om du velger å installere gulvvarme eller ei. Vil du legge et flisegulv, ha gulvvarme, eller kanskje både og, er det så å si helt nødvendig med en støpt såle. Om det er effektivt med høyden, er det også den beste løsningen, ettersom en såle kan gjøres mye lavere enn et trebjelkelag. Det finnes flere måter å sette i gang når man støper sålen. Imidlertidig må man alltid lage en støpselsform. En måte er å forme den med tømmer. En ganske omstendig og dyrbar måte, ettersom tømmeret brukes bare til formen og etterpå må kastes. En annen måte er å mure opp en form med betongblokker. Dette forutsetter murerkunnskap. Etter muringen må blokkene puste for å få en fin overflate. Grunnen blir ganske dårlig isolert, og kan på sikt gi mer vedlikehold. Den aller enkleste er å velge Willab Gardens grunnkit til våre rammer eller løse grunnelement om du bygger med egen design.

Enklest med Willab Gardens grunnkit

Den enkleste måten å få et riktig og bra fundament på, er å bruke Willab Gardens grunnpakke, som inneholder alt du trenger, unntatt betong. Dessuten krever ikke fundamentet noe etterarbeid eller vedlikehold om du vil beholde betongoverflaten. Med grunnpakken får du et pent fundament som styrker inntrykket av kvalitet på den nye hagestuen din.

Om du vil ha en uteplass med samma gulvnivå som hagestuen, suppler med ytterligere materiale. Om du skal ha gulvvarme i hagestuen bør du supplere med ytterligere et lag isolasjonsplater.

En grunnpakke inneholder:

Grunnelement
Markduk
Isoporplater, et lag 100 mm
Armeringsmatter
Armeringsjern
Distanser for armering
Kiler og spikerplate

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank