Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Grunn og reisverk til hagestue

En hagestue får ulike funksjoner og bruksområder avhengig av hvor god isolasjonsevne den har. Som alltid når det gjelder isolering gjelder det å se på hele byggekonstruksjonen. En kjede er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd, som ordtaket sier.

Grunnarbeid

Det er best å gjøre alt riktig fra grunnen av for å få en holdbar hagestue. Willab Gardens forskjellige komponenter har god passform. Det er best å gjøre alt riktig fra grunnen av for å få en holdbar hagestue. Det er viktig å være nøye med forarbeid og montering. Les videre om grunnarbeid.

Nøyaktighet!
Vær nøye med å kontrollere alle mål og at grunnen er i vater, det er en forutsetning for at alt skal fungere i det videre arbeidet.

Hagestue Pultak med limtrereisverk.

Limtrereisverk 

Det finnes flere ulike valg når det gjelder reisverkets modell. Velg noen av våre ferdige reisverk for å gjøre det enkelt for deg selv. Med et eksaktkappet reisverk sparer du tid og slipper flere steg, enten du gjør jobben selv eller leier en snekker.


Inspirasjon hagestue

Grunnarbeid

Om limtrereisverk

Willab Garden produserer reisverket til hagestuer i svensk høykvalitets limtre. Nettopp limtre gir mulighet for slankere konstruksjoner fordi det har større fasthet enn annet konstruksjonsvirke.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Lierstranda

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog 2021!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.