Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Riktig glass til riktig sesong

Sammenlign design og funksjoner mellom våre forskjellige systemer. Tenk nøye gjennom hvordan hagestuen skal brukes og hvilke krav til komfort du stiller i de forskjellige årstider. Willab Gardens hagestuesystemer kan kun kjøpes direkte fra oss. Systemene er utviklet av oss i nært samarbeid med nøye utvalgte underleverandører, for å sikre optimal funksjon og høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Aluminiumreisverk med store glasspartier og innredet i høstens farger.

Hvordan ser dine behov ut?

Skal du bygge en hagestue til hytta kanskje du skal tenke på når du faktisk bruker den, holder det med et ”sommerrom” som gir deg en plass beskyttet fra vær og vind, eller hadde en vinterhage passet bedre? Til boligen får hagestuen oftest en funksjon som et ekstra allrom, som man vil bruke så mye som mulig under året. Der finnes også behov for å kunne varme opp hagestuen – og da med god varmeøkonomi. Det stiller andre krav på isolasjonsevne og hagestuens tetthet. Vinterhagen, som kan brukes året om, er et ordentlig gunstig alternativ til et tradisjonelt tilbygg på huset.


Et rom for livet

En hagestue er en investering som gir deg økt livskvalitet. Det gir deg masse plass for måltider, avkobling og fester. Du kan nyte av døgnets og naturens forandringer, uten å måtte uroe deg for været. Willab Gardens gode kvalitet gir deg en hagestue med veldig lang livslengde, som dessuten øker verdien på boligen din. Kort sagt, en hagestue gir deg et rom for hele livet.

En frittstående hagestue i svart på et tregulv.

Skyvepartier eller foldepartier

Skyvepartiene er smidige å åpne og stenge og er det klassiske valget. Foldepartier gjør det mulig å åpne opp hele vegger. Helt åpent blir et foldeparti bare noen desimeter bredt.

I de fleste tilfeller kan du også velge farge på dine hagestuepartier for å matche ditt hus.

Sikkerhetsglass – gir ekstra trygghet

Sikkerhetsglass er standard i alle Willab Gardens hagestuepartier. Et sikkerhetsglass er fem ganger sterkere enn vanlig glass og kan ofte utgjøre en ekstra trygghet om ulykken skulle være ute.

Sikkerhetsglass kalles også termisk herdet floatglass og er produsert i henhold til EU-norm EN12150.

Knuses et sikkerhetsglass, så knuses det til mange småbiter som ikke er spisse og skarpe. Sikkerhetsglass kan bøyes og tåler slag og raske temperatursvingninger mye bedre enn vanlig glass. Derfor er sikkerhetsglass det optimale valget til hagestuepartier.

Frittstående hagestue glasspartier, detaljbilde.

Ulike glasstyper

Her finnes det flere alternativer. Til enklere hagestuer velger du enkeltglass (sikkerhetsglass eller sikkerhetsenergiglass). Hagestue for lengre sesong bør ha isolasjonsglass (2-glass). Vinterhager for året-rundt-bruk skal ha vinterisolasjonsglass (2-glass med ekstra isolering). Glassets isolasjonsevne angis i U-verdi. Jo lavere verdi, jo bedre isolasjonsevne.

4 mm sikkerhetsglass

I sommersesongen er ikke isolasjonen det viktigste, men sikkerheten! Derfor har våre WG 25-partier 4 mm sikkerhetsglass. Et sikkerhetsglass er fem ganger sterkere enn vanlig glass.

Energiglass

Energiglass finnes i systemet vi kaller WG 40. Energiglass har bedre isolasjonsevne enn vanlig glass, men ikke like god som i isolasjonsglass. Energiglasset er et sikkerhetsglass som utvendig er belagt med et svært tynt, gjennomskinnelig tinnoksidlag. Dette gir en lett tonet effekt, glasset er ikke like klart som vanlig glass. Et energiglass slipper gjennom den varme, kortvarige solenergien, men reflekterer tilbake den langvarige varmen i rommet. Tinnoksidlaget lar det synlige lyset passere, men reflekterer tilbake 90 % av varmestrålingen inn i rommet. Takket være energiglassets høyere isolasjonsevne, øker også overflatetemperaturen på glassets innside, noe som minsker faren for dugg og frost.

Isolasjonsglass

Isolasjonsglasset brukes i WG 50, WG 62eco/WG 62neo og WG 65 og består av to glassruter med argongass mellom. Den stillestående argongassen gir isolasjonseffekt. I noen systemer er det ett sikkerhetsenergiglass og ett sikkerhetsglass, noe som forbedrer isolasjonseffekten ytterligere og gir en lavest mulig U-verdi.

Vinterisolasjonsglass

WG 80, WG 82, WG 95 og WG 100 har vinterisolasjonsglass; et tykkere 2-lagsglass med en argonfylt spalte mellom rutene. Argongassen isolerer bedre enn luft og gir dermed en lavere U-verdi enn vanlig isolasjonsglass. WG 95 og WG 100 er så godt isolerte at de kan brukes i fasaden på et bolighus.

Mål

Når det gjelder mål på hagestuepartier er det alltid lysåpning vi snakker om, d.v.s. det totale målet på åpningen i hagestuerammen.

Alltid 5 års garanti

Vi gir fem års garanti på våre hagestuepartier. Garantien gjelder feil som vedrør konstruksjon, arbeid eller materiale. Gjelder ikke glass.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank