Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Hagestuepartier

Sesong etter sesong holder våre hagestuepartier stand for naturens påkjenninger. Vind, regn og kulde. Alle våre partisystemer er utviklet for et nordisk klima og er så solid bygget at vi uten videre kan tilby hele 5 års garanti. De fleste skyvepartisystemer produseres i vår egen fabrikk i Båstad, Sverige. Det gjør at vi kan sikre høyest mulig kvalitet og raske, fleksible leveranser.

Skyvepartier

Skyvepartier og skyvedører til hagestuer


Foldepartier og foldedører til hagestuer


Skyvepartiguiden

Tilpass & design skyvedørene, glasspartiene eller fasadepartiene dine. Se prisen & kjøp direkte online


Rettvendt & speilvendt parti

Les mer

Riktig glass til riktig sesong

Sammenlign design og funksjoner mellom våre forskjellige systemer. Tenk nøye gjennom hvordan hagestuen skal brukes og hvilke krav til komfort du stiller i de forskjellige årstider. Willab Gardens...

Ventilasjon i hagestuen

Uavhengig av om du har en vinterisolert hagestue eller en enklere uoppvarmet hagestue, er det viktig med god ventilasjon. Det reduserer risikoen for kondens og gir en jevnere temperatur om sommeren.

Vedlikeholdsråd hagestuepartier

Her gir vi tips og råd, og forteller litt om hva som er bra å tenke på når du best skal ta vare på dine hagesutepartier.

Hagestuepartier

Alltid god kvalitet
De fleste av våre hagestuepartier blir laget i Båstad, Sverige og er utstyrt med flere spesielle kvalitetsdetaljer. Ofte er det de små detaljene som forbedrer funksjonen, styrker sikkerheten og forlenger levetiden. En av de aller viktigste detaljene er aluminiumsprofilen, som er blant de sterkeste på markedet. Den gir god stabilitet og forsterker kvalitetsfølelsen ytterligere.

Trygghet med sikkerhetsglass
Sikkerhetsglass er standard i alle våre systemer. Sikkerhetsglasset er hele fem ganger sterkere enn vanlig og glass og gir en ekstra trygghet, spesielt om du har barn hjemme eller på besøk ofte. Om en rute knuses blir sikkerhetsglasset mange små glassbiter, med et vanlig glass blir det store farlige skiver.

Ventilasjonsvindu
Ventilasjonsvindu som kan åpnes, finnes i våre hagestuemoduler WG 40, WG 50 og WG 62eco. Finnes både som del i fast vegg eller fast vindu, samt som vindu som kan åpnes. Med ventilasjonsvindu kan du lufte hagestuen uten at du må åpne skyvepartiene. En trygg måte å lufte hagestuen på, samtidig som den holdes avlåst og stengt.

Designvindu i standardsortimentet
Willab Garden har dessuten liggende, smale vinduer (faste og som kan åpnes) og høye, smale vinduer – som begge gir mulighet for spennende løsninger med lysinnslipp og luftemuligheter med minimalt innsyn.

Mål – både standard og special
Vårt standardsortiment dekker de vanligste størrelsene. Men iblant trengs måltilpassede hagestuepartier. Vi kan spesialprodusere med annen høyde og bredde på både dør- og vinduspartier og dessuten lage malkappede partier f. eks. gavelvindu i de fleste systemer. Dessuten har Willab Garden liggende smale vinduer (faste og åpningsbare) og høye smale vinduer – som både gir muligheter til spennende løsninger med lysinnslipp og luftemuligheter – med minimalt innsyn.

Se detaljene
Sammenlign design og funksjoner mellom våre ulike system. Tenk gjennom hvordan hagestuen skal brukes og hvilke krav på komfort under ulike årstider du vil ha. Willab Gardens hagestuesystem kan bare kjøpes direkte fra oss. Systemene er utviklet av oss i nært samarbeid med noen utvalgte leverandører, for å sikre optimal funksjon og høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Alltid 5 års garanti
Vi gir fem års garanti på våre hagestuepartier. Garantien avser feil som vedrør konstruksjon, arbeid eller materiale. Gjelder ikke glass.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank