Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Hage

Uansett om du er drivhuseier eller om du dyrker på friland, har vi drivhustilbehøret som passer din hage. Blant vårt drivhustilbehør finner du alt fra avanserte vanningssystemer til smarte potter for plantedyrking. Med det riktige tilbehøret kan du skape et godt dyrkingsklima i drivhuset. Da blir det enklere å lykkes med plantene, og de vil trives året rundt.


Hagetilbehør

Nå er dyrkingssesongen i gang! Vi har alt du trenger for å lykkes med dine planter.

Til produktene

10% rabatt på alt av tilbehør

Hos Willab Garden finner du et stort utvalg av alt du trenger til drivhuset og hagen. Uansett hva du ønsker å dyrke, har vi tilbehør som forenkler hagelivet for deg.

"
Min beste dag i hagen er når jeg har spaden i hånd, glade barn som hjelper til og jeg kan nyte av å se hagen bli vakrere og vakrere for hver dag.
@karolina_ekstrom
"

Podkasts om hage

Her finner du podkasts med massevis av hageinspirasjon.


Rebeccas hageliv

Les Rebeccas blogg om livet med drivhus.

Tilbehøret kan benyttes fra tidlig vår når forkultiveringen begynner og frøene skal ned i jorden, til sen høst og vinter, når overvintringsutstyret tas frem og det kan være nødvendig med varmevifte. Innimellom dette finner du tilbehør som drivhusbelysning, næring, vanningssystemer og drivhusventilasjon.

Interiør til drivhuset setter prikken over i-en på det stedet der du dyrker planter og omgås andre i hyggelig lag. Hyller, bord og såbed er bare noe av utvalget i vårt sortiment. Reservedeler eller utbyttbare deler som vinduer kan du enkelt bestille på nett!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Lierstranda

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Sverige - Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 14:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog 2021!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.