Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Hage

Uansett om du er drivhuseier eller om du dyrker på friland, har vi drivhustilbehøret som passer din hage. Blant vårt drivhustilbehør finner du alt fra avanserte vanningssystemer til smarte potter for plantedyrking. Med det riktige tilbehøret kan du skape et godt dyrkingsklima i drivhuset. Da blir det enklere å lykkes med plantene, og de vil trives året rundt.

Tilbehør til dyrking.

Tilbehør til dyrking

Vi har tilbehøret for deg som vil snikstarte dyrkingssesongen.

Til produktene
Drivhus og hage sett ovenfra.

10% rabatt på alt av hagetilbehør

Hos Willab Garden finner du et stort utvalg av alt du trenger til drivhuset og hagen. Uansett hva du ønsker å dyrke, har vi tilbehør som forenkler hagelivet for deg.

"
Jeg har det best når jeg står i hagen, med skitne hender og spaden i full gang. Her nyter jeg av å se hvordan de små plantene vokser hver dag, kjenne duften av våt jord og skape mitt eget paradis.
@hannaschagerlov
"
Hanna og Rebecca

Podkast om hage

Her finner du podkast med massevis av hageinspirasjon.

Green Room Wall med dyrkingsbed utenfor.

La deg inspirere

Les vår «Hjemme hos»-reportage, for eksempel, og la deg inspirere av hvordan kundene våre har gjort hagedrømmen til virkelighet.

Kjøp hagetilbehør fra Willab Garden

Tilbehøret kan benyttes fra tidlig vår når forkultiveringen begynner og frøene skal ned i jorden, til sen høst og vinter, når overvintringsutstyret tas frem og det kan være nødvendig med varmevifte. Innimellom dette finner du tilbehør som drivhusbelysning, næring, vanningssystemer og drivhusventilasjon.

Interiør til drivhuset setter prikken over i-en på det stedet der du dyrker planter og omgås andre i hyggelig lag. Hyller, bord og såbed er bare noe av utvalget i vårt sortiment. Reservedeler eller utbyttbare deler som vinduer kan du enkelt bestille på nett!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank