Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Mange valgmuligheter

Euro-Serre-drivhusene leveres som standard med reisverk i ubehandlet aluminium og svarte monteringslister av silikongummi. Med lakkert reisverk og fargede lister som tilvalg skaper du ditt personlige drømmedrivhus. Du kan få drivhuset lakkert i akkurat den RAL-fargen du vil. For å hjelpe deg på vei har vi ti spesielt utvalgte farger.

Euro Serre drivhus Royal hvit
Euro Serre drivhus Royal hvit
 • Velg en standardfarge – eller hvilken farge du vil!

  Euro-Serre-drivhusene leveres i ubehandlet aluminium. Mot et pristillegg kan du få drivhuset lakkert. Vi har 10 standardfarger. For øvrige RAL-farger er det et ytterligere tillegg på 10 % på lakkeringsprisen. Oppgi RAL-nummer ved bestilling. Du kan låne fargekart av oss eller spørre i en fargehandel. Vi tar forbehold om eventuelle fargeavvik på nettsiden.

 • Monteringslister i samme farge som drivhuset
  Euro Serre-drivhusene leveres som standard med en ubehandlet aluminiumramme og svarte monteringslister av silikongummi. For å sette en ekstra spiss på drømmedrivhuset ditt tilbyr vi hvite, vinrøde eller mørkegrønne monteringslister mot et pristillegg. Listene er alders- og UV-bestandige, og beholder derfor sin farge og funksjon år etter år. I bildene nedenfor har vi satt på fargetilpasset monteringslist og svarte standardlister på samme drivhusprofil for å vise forskjellen.
 • Sokkel
  Vi anbefaler at du bestiller med en 13 cm høy aluminiumssokkel, selv om du har tenkt å støpe et helt fundament. Sokkelen forenkler monteringen og gjør drivhuset meget stabilt. Sokkelen er forsynt med nedstøpingsjern og kan også bestilles i samme farge som drivhuset.

 • Større takhelling på veggmodellene 
  Standard takhelling er 11°, men mot et tillegg kan veggmodellene leveres med 20° eller 25° (avhengig av modell). Avhengig av plassering av eventuelle dører/vinduer på det eksisterende bygget kan du ha behov for en større takhelling. Dessuten får du et drivhus med enda mer plass.

 • Forhøyet sidehøyde + 20 cm
  De fleste Euro-Serre modeller er mulige å bestille med forhøyet side- og dørhøyde på 20 cm. Det gjør drivhuset rommelig og mere dyrkingseffektivt, f.eks. ved dyrking av agurker og tomater. Skal du først og fremst bruke drivhuset som et lysthus, anbefaler vi forhøyning. Pristillegget er +10 % på drivhusprisen.

 • Sikkerhetsglass eller polykarbonat?

  Du kan velge å få polykarbonat i stedet for glass. Polykarbonat isolerer bedre og er uknuselig. Å velge polykarbonat i tak og glass i sidene er en god idé, hvis du vil kombinere dyrking med å kunne omgås i lysthuset. Les mer om sikkerhetsglass og polykarbonat

Drivhus Maxi 4 ubehandlet aluminium, svarte standardlister
Drivhus Maxi 3 ubehandlet aluminium

Lakkert eller ubehandlet aluminium 

- hva er det beste alternativet for drivhuset?

Valget mellom lakkert og ulakkert er først og fremst et spørsmål om smak og behag, men det finnes også fordeler og ulemper det kan være greit å vite om. Enkelt sagt kan man si at et lakkert drivhus har et ekstra beskyttelseslag (lakken) mot vær og vind. Derfor tåler det været bedre.

Ulakkert drivhus i ubehandlet aluminium

Å kjøpe et ulakkert drivhus innebærer at man kjøper et ubehandlet aluminiumsdrivhus. Ubehandlet aluminium er ikke det samme som ensfarget grått, men betyr at den har en matt eller blank metallfarget overflate. Det ubehandlede aluminiumet kan ha fargevariasjoner – det kan forekomme mørke striper og svarte felt fra produksjonen. Profilene, det vil si drivhusdelene i metall, som er i ubehandlet aluminium vil få en mer synlig påvirkning av vær og vind raskere enn lakkerte profiler. Derfor anbefaler vi at ubehandlede drivhus ikke plasseres der de utsettes for saltholdig vind, for eksempel ved kysten, eller klor.

Lakkerte drivhus – ekstra beskyttelse i en hvilken som helst farge

Å kjøpe et lakkert drivhus innebærer at alle profiler er lakkert i en valgt farge. Lakken fungerer som en beskyttende overflate på profilene. Det blir litt dyrere ved innkjøp, men til gjengjeld vil det holde seg pent lengre enn et ubehandlet drivhus. Vi anbefaler et lakkert drivhus hvis du bor nær kysten eller har svømmebasseng i hagen, ettersom metall som utsettes for salt eller klor er spesielt utsatt.


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank