Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Bytt til isolasjonsplast - polykarbonat

Har du et gammelt drivhus med glassruter, kan du enkelt bytte ut disse med isolasjonsplast – som holder fra år til år. Hvis du bare bruker drivhuset til dyrking, anbefaler vi at du bytter ut alle glassene til skiver av isolasjonsplast da dette er bedre for plantene.

Puss opp ditt gamle drivhus og bytt ut rutene til plast

Hvis du har en kombinasjon av drivhus og lysthus, kan det være du likevel vil beholde glasset i sidene. Da kan du bytte ut glasset med isolasjonsplast bare i taket. Det gir deg ekstra sikkerhet for at taket ikke går i stykker på grunn av f.eks. greiner som faller ned når det blåser.

Isolasjonsplast

Isolasjonsplast er lett å bearbeide; den kan sages, skjæres eller bores i. Hvis målet ditt ikke stemmer med standardmålene i henhold til tabellen nedenfor, kan du bare skjære dem til med en kniv eller fintannet sag.

Ved måltaking av isolasjonsplast bygger U-listen 2 mm pr. side. Isolasjonsplasten utvider seg når det er varmt, og derfor bør det være noen millimeter med ekspansjonsplass.

NB! Alle priser i tabellen er i svenske kroner. 

Silikon

Vi anbefaler å feste isolasjonsplasten med samme spesialsilikon som brukes til nye drivhus. Patronen rommer 300 ml. Beregn en silikontube pr. ca. 7 m2 skiveoverflate.

Silikon, artnr 5476 

Tetningsprofil

Siden isolasjonsplast har langsgående kanaler, må disse forsegles oppe og nede for å få full isolasjonseffekt. Forseglingen hindrer også at insekter kryper inn i kanalene. Willab Garden har utviklet egne tetningsprofiler til forseglingen. Design ditt Euro Serre-drivhus

Alle valg du kan gjøre på ditt nye Euro Serre-drivhus


Glass eller plast?

Hva er det beste valget for ditt drivhus?

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Lierstranda

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Sverige - Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog 2021!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.