Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Svarte drivhus

Drømmer du om en ny grønn oase? Et svart drivhus passer fint i de aller fleste hager. La oss inspirere deg med bilder på hvordan våre drivhus ser ut i svarte og mørke nyanser.

Svarte drivhus på mur

Alle Willab Gardens drivhus finnes i svart

Alle våre drivhus kan du kjøpe med svart reisverk. Det finnes også andre mørke nyanser du kan velge, f.eks. metallicgrå og mørkegrønn. For enkelte modeller kan du også velge RAL-farge og få akkurat den mørke fargenyansen du vil ha.

Bilder og inspirasjon

Et koselig og opplyst drivhus

Klassiske drivhus i svart

Et drivhus i denne typen tidløs design passer for deg som er ute etter et stilrent og arealeffektivt alternativ. Klassiske drivhus passer nemlig til de fleste hus og omgivelser. Dessuten har de former som gjør det enkelt å utnytte arealet maksimalt til plantedyrking – eller som et fint rom å samles i. Se alle klassiske drivhus .

Tradisjonelt drivhus i svart

Svarte veggdrivhus

Et svart veggdrivhus passer for deg som vil ha kort avstand fra huset til drivhuset. Dessuten får du "gratisvarme" fra husveggen, noe som gir nye muligheter når det gjelder dyrking. Se våre drivhus mot vegg .

Et svart drivhus mot vegg

Svarte drivhus på mur

Et drivhus bygget på mur gir ekstra personlighet. Perfekt for deg som vil ha noe utenom det vanlige i din hagedesign. Bygg en mur i den stilen som passer din smak, og som matcher omgivelsene – det finnes mye å velge mellom i byggvarehandelen, eller vel gjenbrukt teglstein. Se alle våre drivhus på mur.

Et svart drivhus på mur

Små drivhus i svart

Et lite svart drivhus passer for deg som har et mindre budsjett, mindre areal eller rett og slett ikke har behov for et stort drivhus. De gir deg rett og slett samme kvalitet, bare i mindre format. Se våre små drivhus.


Små drivhus i svart

Svart oransjeri

Ordet oransjeri kan bety forskjellige ting. Noen tenker på et gammeldags drivhus. Noen ser for seg et oppvarmet sted for overvintring av eksotiske planter. Andre tenker på et romslig og gedigent drivhus med stort areal. Vi har mange drivhusmodeller som kan bli det svarte oransjeriet du er på jakt etter. Ikke minst siden drivhusene kan tilpasses på så mange måter. Få inspirasjon fra våre tradisjonelle drivhus.

Et svart orangeri med peis

Svarte runde drivhus

Avrundede hjørner passer for deg som prioriterer en form som ikke legger mest vekt på maksimalt dyrkingsareal. Et rundt drivhus i lysthusstil blir en koselig liten oase i hagen, der du kan stille ut noen planter og invitere gjester. En avlang modell med runde hjørner gir større plass. Se alle runde drivhus.

Et svart rundt drivhus

Stormsikre drivhus i svart

Sikkerhetsglass (herdet glass) er standard i alle våre svarte drivhus (og i andre farger også). Vi har også utviklet spesialbygde drivhus med stormgaranti i 5 år. De kalles Green Room. Løsninger som robuste profiler i aluminium, med en helt unik dobbel innfesting, betyr at disse drivhusene takler det meste. Se alle stormsikre drivhus  

Stormsikkert drivhus med svart lakkering

Design drivhuset ditt på nettet – akkurat slik du vil ha det

Er det alltid en eller annen detalj på drivhusene du ser som du gjerne ville hatt annerledes? Da anbefaler vi vårt digitale planleggingsverktøy Drivhusguiden. Med det kan du gjøre en rekke tilpasninger av det nye drivhuset ditt.

I verktøyet kan du se hvordan det ferdige drivhuset vil se ut direkte på skjermen – og hva det kommer til å koste. Du kan blant annet justere (valgene kan variere for ulike modeller):

  • Størrelse og form
  • Farge
  • Glasstype (blant annet glass og plast)
  • Vinduer og dører (antall og plassering)
  • Hyller og tilbehør
  • Takvinkel

Gå til Drivhusguiden og test det ut selv.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank