Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Et fantastisk utendørsmiljø i Kattvik

Hvis man bor i et av Sveriges vakreste områder med utsikt over sjøen, kan man vel knapt ønske seg noe mer. Men det blåser! For paret i Kattvik ble drømmen om en lang sommer til virkelighet gjennom et stormsikkert drivhus på treplattingen.

Et fantastisk utendørsmiljø i Kattvik

Paul og Ylva bygde sitt drømmehus på en frodig tomt ute på Bjäre-halvøya. Å være utendørs sammen med familie og venner er en stor del av deres livsstil.

– Men så er det jo litt stress med at det må være fint vær om sommeren, sier Paul. Det er så hyggelig å invitere venner hjem på en solfylt dag, men når man står der kl. 18, kommer regnet ... Det stresset er helt borte med denne hagestuen.

En etterlengtet utedrøm!
Drivhus Green Room Classic

Først vurderte paret å skaffe seg en frittstående hagestue som skulle plasseres ved siden av den store treplattingen.

– Men etter en stund innså vi at det ville bli omtrent som å bygge et ordentlig hus, der man må gjøre rent og holde ting i orden. Vi ville ha noe mer lettstelt der vi kunne gå barbeint og kjenne på frihetsfølelsen. Så det ble et drivhus, forteller Ylva.

– Det blåser jo en god del her, så vi valgte et stormsikkert drivhus med lettstelt aluminiumsreisverk og sikkerhetsglass. Willab Garden ga oss det tipset å velge to ekstra dobbeltdører for å få deilig luftning gjennom drivhuset. Og det bruker vi masse!

Drivhus Green Room Classic

– Dette er jo et rom i naturen – vi er ute og inne på samme tid. Langs hele kortsiden har de et såbed. Der dyrker de krydder og grønnsaker, men får også plass til godsaker som markjordbær og kultiverte jordbær og annet deilig man enkelt kan putte i smoothien om morgenen.

Drivhuset brukes i prinsippet året rundt siden de har en gassovn plassert i et hjørne av drivhuset.
Ovnen er perfekt for å få rask og effektiv varme i drivhuset uten å trenge pipeløp.

– Nå kan vi sitte her på kjølige høst- og vårkvelder og få glede av utefølelsen.

Langs hele kortsiden har de et såbed

Om drivhuset Green Room Classic

Green Room er Willab Gardens serie for stormsikre drivhus med stormgaranti. Classic er, som navnet antyder, et tradisjonelt drivhus i stilren design. Samtidig har det en unik konstruksjon tilpasset skandinavisk vær. Du kan altså se trygt frem mot mange og fine stunder i ditt drivhus. Stram design og mange smarte løsninger som gjør drivhuset stabilt og værbestandig.
Les mer her: Drivhus Green Room Classic 

Våre tradisjonelle drivhus

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank