Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Drivhusinspirasjon

Les våre artikler hvor kunder deler med seg av sine drivhusprosjekt.


Fantastisk drivhus i Kattvik

Hvis man bor i et av Sveriges vakreste områder med utsikt over sjøen, kan man vel knapt ønske seg mer. Men det blåser! For paret i Kattvik ble drømmen om en lang sommer til virkelighet gjennom et stormsikkert drivhus oppe på treplattingen.


Oppussingsobjekt ble drømmeprosjekt

Kan man bytte leiligheten sin mot et hus? Det høres kanskje litt sprøtt ut, men for Sanna og Mattias ble det drømmen etter en lang periode med husjakt.


Växthuspodden

PÅ SVENSK! Tips om alt ifra chilidryking til feng shui med interessante gjester.


Hanna & Rebeccas trädgårdsliv

PÅ SVENSK! Dyrkingsekspertene og bloggerne snakker drivhus, dyrking & alt som hører til livet i hagen!

Inspirasjon fra kunder

Et år i Emilias drivhus

En av de beste tingene med drivhuset er definitivt at det forlenger sommeren. Når høsten kommer utenfor er det fortsatt full sommer i drivhuset: selv på de mer grå dagene kan man nyte litt varme der.

Vår i drivhuset

Vårens første dag, når er den? Dagen som vi så lenge har lengtet etter og som vi prater så mye om. Merker vi i det hele tatt når den dagen kommer? Eller kommer vi på når våren er over og sommeren...

Bygg ditt drømmedrivhus og skap deg et dyrkingsparadis

Familien Wilkens dyrkingsparadis midt i Skåne har en fantastisk utsikt over Tjörnarpssjön. Her bygde de i vår sitt drømmedrivhus, veggdrivhuset Tropic Mural, som står mot husets langside mot vest....

Et sted for matglede, sosiale aktiviteter og planter

Når vårvindene er kjølige og den deilige vårsolen titter frem, går Carl ut i drivhuset – og lager mat. Familiens hagedrøm begynte på en litt annerledes måte, og verken dyrking eller planter var...

Svarte drivhus

Drømmer du om en ny grønn oase? Et svart drivhus passer fint i de aller fleste hager. La oss inspirere deg med bilder på hvordan våre drivhus ser ut i svarte og mørke nyanser.

Overvintre planter i drivhuset - våre tips & råd

Mange av plantene i drivhuset – og på uteplassen for den delen – må overvintres. Selv om en del av dem tåler litt frost, klarer de ikke ti eller tjue minusgrader.


Drivhusguiden

Skap ditt drømdrivhus digitalt i vårt planleggingsverktøy. Se pris og kjøp direkte online!


Drivhusliv

Les Rebeccas blogg om livet med drivhus

Inspirasjon for deg som drømmer om et drivhus

Er du interessert i drivhus og grønnsaksdyrking, må du ikke gå glipp av bloggen Rebeccas drivhusliv. Rebecca gir tips om alt fra stiklinger til hvordan du gjør det høstfint i hagen og drivhuset. Hvis du vil få med deg interiørtips og nye produkter, så besøk Hanna på bloggen Hannas innredning. Her finner du herlig inspirasjon til hvordan du innreder uteplassen og hagestuen din; vakkert pyntede bord, fine oppskrifter og shoppingtips.

Drivhuspodden er en podcast for deg som ikke kan få nok av drivhus! Vi møter interessante hageprofiler som alle elsker drivhuset sitt!

Følg oss på Facebook, Instagram, Pinterest og Youtube og abonner på nyhetsbrevene våre så du holder deg oppdatert på informasjon, nye produkter, råd og tips.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.