Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Med disse enkle stegene designer du ditt eget drivhus

Vi på Willab Garden synes at det nye drivhuset ditt i størst mulig grad skal innfri de behovene og ønskene du har! Vi vil også at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe drivhus. Hos oss skal du kunne drodle og fundere på drivhusdrømmen før du bestemmer deg. Derfor har vi laget et digitalt verktøy – drivhusguiden – hvor du enkelt og greit kan tilpasse drivhuset. Her får du også umiddelbart se prisen på drivhuset på skjermen.

Drivhus på mur mot vegg (Maxi Mur 17,4 kvm)
Hvitt drivhus på mur mot vegg sommer

Velg størrelse og farge

Blant våre mange drivhus vil du garantert finne en størrelse og en form som passer for deg og din hage. Drivhusene fra Euro Serre er i utgangspunktet ulakkerte (ubehandlet aluminium). Disse drivhusene kan enten lakkeres i en av våre ti utvalgte RAL-farger – eller i en valgfri RAL-farge mot et tillegg i prisen.

Green Room-drivhusene er alltid lakkert og fås i 4–5 populære farger avhengig av modell.

Velg glasstype

De fleste av våre drivhus har 4 mm sikkerhetsglass, men det finnes også andre alternativer, som polykarbonatplast (Euro Serre) eller isolerplast samt 17 mm isolerglass (Green Room Season). Her kan du lese om forskjellen på glass og plast i drivhus.

Velg antall dører og vinduer samt plassering

Kanskje du vil ha døren på kortsiden istedenfor på langsiden? Eller hvorfor ikke både og? I drivhusguiden legger du enkelt til flere dører og bestemmer hvor de skal være plassert. Du kan også legge til ekstra takvinduer i tillegg til de som medfølger (Euro Serre).

Legg til hyller og annet tilbehør

De fleste vil ha hyller i drivhuset sitt, for det er jo praktisk å kunne bruke overhøyden i drivhuset også til planter og annet. I drivhusguiden kan du legge til hyller, som leveres i samme farge som drivhuset.

Andre valg

På noen modeller kan du gjøre spesielle valg, som å velge takvinkel. På de fleste av våre Euro Serre-modeller har du i tillegg muligheten til å fjerne en kortside og plassere den mot en vegg. Kontakt selgeren din hvis du vil vite mer om dette!


Kjempeenkelt å designe drivhuset - Barn i grønt drivhus

Design ditt drivhus selv

i vårt digitale planleggingsverktøy

Til Drivhusguiden
Oransjeri på mur grønn

Oransjeri

Se våre fine drivhus i oransjeri-stil

Drivhus mot vegg en sommerdag

Veggdrivhus

Se våre veggdrivhus

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank