Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Monteringshjelp – hagestue og drivhus

Det er trygt å engasjere en profesjonell håndverker som har erfaring med å montere produkter fra Willab Garden. En del av kundene våre velger å montere selv, og da først og fremst drivhus. Andre synes det er deilig å kunne overlate montering, grunnarbeider og annet praktisk til en som er profesjonell. Da blir det mer tid og krefter til å innrede den nye hagestuen eller planlegge hva som skal dyrkes i drivhuset.

Montørene nedenfor er selvstendig næringsdrivende som har gjennomgått vår autoriseringsprosess. Kontakt vedkommende som finnes i ditt nærområde med forespørsel om montering. Willab Gardens autoriserte montører har det overordnede ansvaret for arbeidet de gjør. Vi anbefaler at du som kunde ber om referanser, samt at du får skriftlig tilbud. Eventuelle spørsmål om monteringsarbeidet eller reklamasjon skal først og fremst håndteres mellom deg og din montør.

AVSLUTTSRAPPORT
Når byggingen din hagestue eller ditt drivhus er ferdigstilt, så skal den Autoriserte Montøren sammen med deg som kunde fylle i en ”avsluttsrapport”. Dette er en enkel protokoll på bygget ditt, og montøren har ferdig utskrevne rapporter med seg. Montøren skal deretter sende inn rapporten til oss på Willab Garden.

Montører

Autoriserte montører

Willab Garden har i løpet av årene bygd opp et nettverk over hele Norge av autoriserte, uavhengige montører. Å være autorisert montør for Willab Garden innebærer at montørene har gjennomgått opplæring i hvordan produktene våre fungerer, og hvordan de skal monteres. De montørene som får tilbud om autorisering av oss, er håndverkere som har fått gode anbefalinger av tidligere kunder.


Design og tegn din egen hagestue

Drømmer du om en egen hagestue, for å få litt mer plass i huset eller som et frittstående rom i hagen? Her er noen ting du må tenke på!

Med disse enkle stegene designer du ditt eget drivhus

Vi på Willab Garden synes at det nye drivhuset ditt i størst mulig grad skal innfri de behovene og ønskene du har! Vi vil også at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe drivhus. Hos oss skal du...

Historien om Willab Garden

Det har gått hele tretti år siden Willab Garden startet forretningsideen med å selge drivhus på postordre til privatpersoner over hele Sverige. Siden da har sortimentet blitt utvidet med hagestuer...

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank