Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Monteringshjelp – hagestue og drivhus

Det er trygt å engasjere en profesjonell håndverker som har erfaring med å montere produkter fra Willab Garden. En del av kundene våre velger å montere selv, og da først og fremst drivhus. Andre synes det er deilig å kunne overlate montering, grunnarbeider og annet praktisk til en som er profesjonell. Da blir det mer tid og krefter til å innrede den nye hagestuen eller planlegge hva som skal dyrkes i drivhuset.

Willab Garden har i løpet av årene bygd opp et nettverk over hele Sverige av autoriserte, uavhengige montører. Å være autorisert montør for Willab Garden innebærer at montørene har gjennomgått opplæring i hvordan produktene våre fungerer, og hvordan de skal monteres. De montørene som får tilbud om sertifisering av oss, er håndverkere som har fått gode anbefalinger av tidligere kunder.

Montørene nedenfor er selvstendig næringsdrivende som har gjennomgått vår autoriseringsprosess. Kontakt vedkommende som finnes i ditt nærområde med forespørsel om montering. Willab Gardens autoriserte montører har det overordnede ansvaret for arbeidet de gjør. Vi anbefaler at du som kunde ber om referanser, samt at du får skriftlig tilbud. Eventuelle spørsmål om monteringsarbeidet eller reklamasjon skal først og fremst håndteres mellom deg og din montør.


Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Lierstranda

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Sverige - Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00