Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Bygg

Her finner du glasspartier i ulike sesonger, tak, glassrekkverk og komposittgulv til uteplassen, hagestuen eller andre bygg. Les vår innredningsblogg og våre artikler og la deg inspirere til å innrede din utemiljø.


Glasspartier

Her kan du se alle våre glasspartier.

Til produktene

20% rabatt på glasspartier!

Velg om du vil ha partiet tilpasset etter sommer, vår og høst eller vinter.


20% rabatt på alle tak!

Hvilket tak passer deg best, vi har flere løsninger.


20% rabatt på alle våre glasspartier!

Velg om du vil ha partier tilpasset etter sommer, vår og høst eller vinter!


20% rabatt på alle tak!

Hvilket tak passer deg best, vi har flere løsninger.

Inspirasjon til din uteplass

En vakker uteplass

At jeg elsker hage og uteliv, kommer vel ikke akkurat som noen overraskelse på dere som følger meg på bloggen og Instagram. Men selv om jeg gjerne tilbringer mange timer i hagen med å luke, dyrke og...

På tide å flytte ut!

Nå kan man kjenne at det blir lysere dager, og hagen begynner sakte men sikkert å våkne til liv – og det gjør også lengselen etter å få sitte ute!

Hannas innredning

Hanna jobber som butikkoordinator og selger på Willab Garden, hvor hennes viktigste arbeidsoppgave er å sørge for at vi har inspirerende og fine butikker.


Planleggingsverktøy

Designe ditt glassparti, stålplatetak eller glassrekkverk i våre planleggingsverktøy.

Til planleggingsverktøy

Bygg din hagestue eller uteplass

Leter du etter deler til hagestue, uteplass eller glasspartier? For deg som foretrekker å bygge selv tilbyr Willab Garden komponenter så du kan bygge din helt egne hagestue eller skape din egen koselige uteplass.  

Her finner du limtrereisverk til hagestue, alle våre glasspartier i ulike sesonger og tak til hagestue, uteplasser og andre bygg.

For deg som vil åpne opp med en glassvegg i din eksisterende bolig har vi også vinterisolerte fasadepartier i høy kvalitet. Velg mellom faste glassvegger eller åpningsbare skyvedører. Du velger selv målene du trenger og fasadepartiene produseres alltid etter bestilling av Willab Gardens egen fabrikk i Sverige. Du konfigurerer det enkelt i vårt digitale verktøy for å kjøpe glasspartier – Glasspartiguiden.

Har du lyst å legge et tregulv med komposittgulv anbefaler vi vår høykvalitativa komposittrall Ultrashield® som er behandlet med et beskyttende lager, ekstra bestandig mot flekker. Ramm inn uteplassen med et glassrekkverk. Willab Garden har flere typer av glassrekkverk av god kvalitet og til bra priser.  I vårt planleggingsverktøy for glassrekkverk kan du enkelt designe og kjøpe ditt unike glassrekkverk.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Drammen

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Bestill katalog!

I vår katalog får du inspirasjon, tips og idéer om hvordan du skaper rom i hagen.