Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Bygg

Her finner du glasspartier i ulike sesonger, tak, glassrekkverk og komposittgulv til uteplassen, hagestuen eller andre bygg. Les vår innredningsblogg og våre artikler og la deg inspirere til å innrede din utemiljø.

Bygg din hagestue eller uteplass

Leter du etter deler til hagestue, uteplass eller glasspartier? For deg som foretrekker å bygge selv tilbyr Willab Garden komponenter så du kan bygge din helt egne hagestue eller skape din egen koselige uteplass.  

Her finner du limtrereisverk til hagestue, alle våre glasspartier i ulike sesonger og tak til hagestue, uteplasser og andre bygg.

For deg som vil åpne opp med en glassvegg i din eksisterende bolig har vi også vinterisolerte fasadepartier i høy kvalitet. Velg mellom faste glassvegger eller åpningsbare skyvedører. Du velger selv målene du trenger og fasadepartiene produseres alltid etter bestilling av Willab Gardens egen fabrikk i Sverige. Du konfigurerer det enkelt i vårt digitale verktøy for å kjøpe glasspartier – Glasspartiguiden.

Har du lyst å legge et tregulv med komposittgulv anbefaler vi vår høykvalitativa komposittrall Ultrashield® som er behandlet med et beskyttende lager, ekstra bestandig mot flekker. Ramm inn uteplassen med et glassrekkverk. Willab Garden har flere typer av glassrekkverk av god kvalitet og til bra priser.  I vårt planleggingsverktøy for glassrekkverk kan du enkelt designe og kjøpe ditt unike glassrekkverk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, informasjon og tilbud rett i innboksen din.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Butikker

Lierstranda

Åpent i dag: 10:00 - 17:00

Sverige - Bromma

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Båstad

Åpent i dag: 10:00 - 18:00

Sverige - Munkedal

Åpent i dag: 10:00 - 18:00