Ekspedisjonsavgift tilkommer

trygg e-handel
Produkter i kurven din
Produkter
Antall
Endre antall
à-pris
Total kostnad
Totalt 0 NOK

Bygg din hagestue på nettet

hagestueguiden_main

Nå introduserer Willab Garden en unik og revidert versjon av Hagestueguiden. Willab Garden var først på markedet til å introdusere ett tegneprogram for hagestue på hjemmesiden allerede i 2003.

Den nye versjonen inneholder et bredere sortiment og mange nye spennende funksjoner. En av de mest intressante nyhetene er at du nå kan plassere hagestuen direkte på ditt eget hus. Fotografer huset med et digitalkamera og last enkelt opp bildene i Hagestueguiden. Du kan siden via noen enkle klikk plassere din hagestue på bildene. Du får da en fantastisk mulighet til å se hvordan hagestuen kommer til å se ut i virkeligheten. Til dette kan du enkelt endre farge på ramme, partier og gulv for å se hvordan det harmoniserer med fargen på ditt hus.

Hva trenger jeg?

For å kunne kjøre Hagestueguiden må du ha Adobe Shockwave Player installert på din data.

Installasjonen skjer automatisk første gangen du bruker Hagestueguiden. Skulle ikke dette skje, last ned seneste versjonen av Adobe Shockwave Player . Vi anbefaler også å tillate popupvinduer i din nettleser.
Last ned instikksprogram

 

Hagestueguiden er optimalt for:

- IE 6.0+ / Firefox 2 eller senere
- Skjermoppløsning 1024x768 pixler

Har du tekniske spørsmål eller problemer vedrørende Hagestueguiden, spørsmål om hagestue og relaterende produkter, kontakt info@willabgarden.se .

 

 

Takk på forhånd.Start hagestueguiden